USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Директор луцької гімназії отримав державну нагороду

2 Жовтня 2016 12:46
Директора комунального закладу "Луцька гімназія № 4 імені Модеста Левицького Луцької міської ради Волинської області" Олександра Мишковця відзначили державною нагородою з нагоди Дня працівників освіти.

Про це йдеться в Указі Президента України №427/2016 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти» від 1 жовтня 2016 року.

Олександр Мишковець отримав почесне звання "заслужений працівник освіти України".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2016 12:56
Список кандидатів подає облдержадміністрація. Дружина Мишковця працює заступником голови облдержадміністрації. ... Школа займає низький рівень у рейтингу шкіл України. Торгують алкоголем та сигаретами відразу біля дверей, побори батьків та смердячі туалети,на які збирали нераз кошти.
ГАО до Анонім Показати IP 3 Жовтня 2016 11:02
Ой людоньки які ж Ви мерзотні і гнилі!! Що ви знаєте про цього чоловіка і його дружину???А як завжди нічого....а додумувати це Ваш профіль! А чи знаєте Ви шановні лучани ...що він налагодив контакти з іншими країнами такими як Польща Швейцарія для обміну учнів....що дає можливість нашим учням жити та вчитись в інших країнах,що відкриває нові горизонти для Ваших дітей!\ А ви знаєте що він бере активну участь у розвитку всіх можливих проектів що стосуються шкіл та молоді ,розвитку міжнародної освіти і т.д А дружина його жінка на свому місці! Наші люди заслуговують на те б..ло що керує країною,тому що тих людей які для них щось роблять вони не шанують!!!
Педагог до Анонім Показати IP 5 Жовтня 2016 12:26
Люди, не будьте дріб’язкові та заздрісні! Просто порадійте за директора школи, який підняв Луцьк на вищий рівень. Можливо список кандидатів подає облдержадміністрація, але ж нагороду присуджує не адміністрація. Ця нагорода державного рівня. І головне, нагороди (почесне звання "заслужений працівник освіти України"!) не дають за "гарні очі" чи "родинні звязки", а за роботу. Якщо ви не здатні оціннити роботу директора достойно, то вище оціннили. Якби дісно 4 гімназія займала такий низький рівень, то батьки не прагнули б, щоб їхні діти навчалися саме в цій школі. Що ж до поборів, то це чистої води наклеп, бо без доказів все це голослівно. На рахунок туалетів і всього іншого майна, то скажу як людина, яка працює в цій сфері... Замість того, щоб розповідати, що купували, на що збирали, краще б навчили своїх дітей все це цінувати, бо ставлення сучасних учнів до шкільного майна просто жахає.... Багато не мають елементарної культури поведінки та поняття, як поводитися в таких місцях. Виховуйте своїх дітей, а не педагогів! Що до торгівлі алкоголем та сигаретами, це не в компетенції директора. Якби вас це дійсно хвилювало, то офіційно звернулися б до можновладців, а не виливати своє невдоволення в коментарях. Мудрості вам люди!
Зоя Показати IP 2 Жовтня 2016 14:15
За які заслуги?
Анонім до Зоя Показати IP 2 Жовтня 2016 14:37
любить свою дружину.
Настя Показати IP 2 Жовтня 2016 15:00
Ото треба вміти так як він крутиться! Те шо ви заздрите ото і видно! Ну як не подобаються такі побори грошей, то водіть своїх дітей в прості школи. А дядько он достроює хату, і йому треба грошики. Хочете своїм дітям медалі то платіть
Андрій Показати IP 2 Жовтня 2016 15:15
Знов на потреби школи збирати. Задрало...
Анонім Показати IP 2 Жовтня 2016 15:54
Діти- це наше багатство. Дехто розуміє це буквально. А чужі діти -це золоте дно....Як на зарплату директора можна хату збудувати?
Армагедон Показати IP 2 Жовтня 2016 16:21
коментар було видалено
волинянам Показати IP 2 Жовтня 2016 16:33
повний капець, дружина попадає під люстрацію, гунчик її держить так вона ще нагороду своєму чоловіку, повний капець!!!!
Мама Показати IP 2 Жовтня 2016 16:36
Олександре Андрійовичу! Щиро вітаю і рада за Вас! Ви заслуговуєте на цю нагороду! Не звертайте на попередні дописи уваги! Удачі! Вітання від наших дітей!
тато Показати IP 2 Жовтня 2016 18:03
Ще такої жінки в ОДА не було. Повний п**ець!
Валя Показати IP 2 Жовтня 2016 18:26
дайте директору 19 -ої заслуженого ледаря і корупціонера!!!!!!!!!!!!!!
мамі Показати IP 2 Жовтня 2016 18:28
хі хі хі
Читачка Показати IP 2 Жовтня 2016 22:48
Дивуюся людській заздрості... Щось на шквалт : А в нього масло і сметана постійно вдома... Ну так його ж жінка на маслозаводі працює...Бутьте людьми а не людиськами.
мама учениці 90-х Показати IP 4 Жовтня 2016 08:32
Знаю його з гіршоі сторони . Учениці-відмінниці поставив трійку за екзамен. Мотивуючи тим,що списала. Хоча в журналі нижче 4 та 5 оцінок не було за весь час навчання. А мамі з сарказмом відповів що нормальні батьки своіх дітей *ПІДСТРАХОВУЮТЬ*. Який був такий і є.
Модест Показати IP 7 Жовтня 2016 22:20
знаю його далеко не з дуже хорошої сторони!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus