USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Директор підприємства з Рівненщини збив чоловіка біля Луцька. Як його покарали

9 Березня 2024 13:00
Житель Рівненщини, який у селі бля Луцька збив чоловіка на пішохідному переході, за скоєння ДТП відбувся штрафом у понад 52 тисячі гривень.

Відповідний вирок ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Як стало відомо, ввечері 13 вересня 2022 року 29-річний житель Рівненщини Тарас Б. за кермом автомобіля «Opel» у селі Звірів збив чоловіка, який переходив дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Внаслідок аварії 24-річний постраждалий отримав важкі переломи ноги та руки.

Таким чином Тарас Б. своїми необережними діями, які виразились у порушенні правил безпеки дорожнього руху, вчинив кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 286 КК України.

Читати ще: Троє жінок із важкими травмами опинилися в лікарні: на Волині судили водійку за скоєння ДТП

У суді водій повністю визнав свою вину та щиро розкаявся. Він розповів, що в повному обсязі відшкодував потерпілому та закладу охорони здоров’я завдані збитки. Обвинувачений просив не позбавляти його водійських прав, бо він працює директором ПВБП «Базальтвирібпром», що є його джерелом доходів, і можливість керування транспортним засобом йому необхідна для належного виконання своїх посадових обов’язків та здійснення волонтерської діяльності.

Врахувавши всі обставини справи, суд призначив Тарасу Б. 52 тисячі 700 гривень штрафу без позбавлення права керувати транспортними засобами.

Олена БІДЗЮРА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Березня 2024 14:56
а скільки дав судді на лапу?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus