USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Директор ЦРУ пояснив, чому зустрічався з очільниками російських розвідслужб

1 Лютого 2018 22:45
Директор Центрального розвідувального управління США Майк Помпео виступив на захист зустрічі з керівниками російських спецслужб, незважаючи на американські санкції.

"Ми періодично зустрічаємося з нашими російськими колегами з розвідки з тієї ж причини, що і наші попередники, - заради захисту американців", - сказав Помпео в листі до лідера демократичної меншості в Сенаті США Чака Шумера, передає Новое время з посиланням на Reuters.

За словами директора ЦРУ, в таких зустрічах немає нічого непристойного. Він розповів, що обговорював з росіянами складні питання, в яких інтереси США та Росії не збігаються.

"Ми рішуче захищаємо інтереси Америки на цих зустрічах і не дозволяємо їх критикувати - і ніколи не дамо", - наголосив Помпео.

Нагадаємо, що минулого тижня директор ЦРУ Майк Помпео зустрічався з директором Служби зовнішньої розвідки Росії Сергієм Наришкіним і директором Федеральної служби безпеки РФ Олександром Бортниковим.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus