USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Директору волинського музею присвоїли почесне звання

11 Листопада 2018 10:54
Директор Маневицького краєзнавчого музею Петро Хомич отримав звання «Заслуженого працівника культури України».

Таке звання йому було присвоєне з нагоди Дня працівників культури та народного мистецтва. Про це йдеться в Указі глави держави.

Петра Хомича відзначили за «значний особистий внесок у розвиток національної культури і мистецтва, вагомі творчі здобутки та високу професійну майстерність».

Як інформує Район.Маневичі, Петро Хомич очолює музей з 1986 року. Він провів повну перебудову експозиції музею, постійно організовує виставки, є ініціатором проведення на базі Маневицького краєзнавчого музею та району науково-практичних конференцій від регіональних до міжнародних «Маневиччина на межі тисячоліть» (до 700-річчя села Старий Чорторийськ), «Маневиччина ХХ століття в подіях, фактах і особистостях», «Маневиччина ХХ століття в історії Полісся та України», «Волинське Полісся та Маневиччина в європейській та українській історії» та інші.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Петро Показати IP 11 Листопада 2018 18:14
Один з небагатьох, який отримав нагороду заслужено. Не по рознарядці, не по телефонному праву, а чесно. Вітаю тезка!!! Щастя, здоровя, наснаги, сімейного благополуччя....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus