USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Дискотека в Липинах, «прожарка» директора драмтеатру, смерть Путіну: як гумористи «Замку Любарта» відсвяткували десятиріччя. Фоторепортаж

1 Квітня 2023 14:13
Луцька команда гумористів «Замок Любарта» відсвяткувала десятиріччя в рідному місті. За цей час колектив став учасником проєкту «Ліга Сміху» та ситкому «Країна У». Назар Пащук, Володимир Тишкун, Роман Копитко та їхні численні друзі дарували глядачам позитивні емоції та збирали кошти на потреби Збройних сил України.

«Нам дуже приємно саме в Луцьку розділити це свято із вами. На жаль, у нелегкий час святкуємо свій день народження. Ми усвідомлюємо, що в країні йде війна, тому робимо концерти, щоби підтримати наші ЗСУ», – наголосив капітан команди та ведучий заходу Назар Пащук.

До організації концерту долучилося чимало благодійників, серед яких Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Як відзначив ведучий, саме завдяки підтримці Фонду народився цей колектив. Допомогу також надали Луцька міська рада та очільник міста Ігор Поліщук.
Привітати «Замок Любарта» приїхала команда з Кам’янця-Подільського «Наш Формат». Учасники Володимир Черняк та Артем Мартиросян показали низку мініатюр. В одній із них вони перенесли глядачів на дискотеку в село Липини. Але найбільше зал вподобав чергову версію культового номера «Формату» про Україну в майбутньому.

«2023 рік. Україна вигнала агресора й тепер уся росія та Білорусь – велика волинська ОТГ. Усі хочуть жити на Волині, та вона не всіх приймає. Щоб тут жити, то треба скласти Волинське незалежне оцінювання – узяти лопату й копати бурштин», – виголосив Володимир Черняк в образі шкільної вчительки Бандери Степанівни.
Далі зал розважав король монологів із Тернополя Владзьо (він же Володимир Ковцун). Шоумен поміркував про вік чоловіків та жінок, пригадав дитинство та студентські роки. Владзьо підмітив: «Дитинство – це те саме, що і п’янка: усі пам’ятають, що ти робив, крім самого тебе». Потім до нього приєднався Віталій Тильний. Разом гумористи показали коуч-семінар, скандал у сім’ї та проводи непроханих гостей.
Про курйозні життєві випадки розповідав стендап комік Тарас Яремій. А ще до Луцька завітали Олег Винник, Степан Гіга, Борис Джонсон та соліст гурту Queen Фредді Мерк’юрі. Їм навіть не довелося витрачатися на проїзд, адже всіх майстерно зобразив фіналіст шоу «Україна має талант», пародист Валерій Юрченко. Зауважимо, він раніше кілька разів виступав у складі «Замку Любарта» в «Лізі Сміху».
За музичну складову вечора відповідав український артист Ivan NAVI, який виконав хіти «Це вона», «Пишу тобі листа» й «Такі молоді». Співак відзначив, що його завжди тепло зустрічають у Луцьку.

«У нашому житті найважливішою є любов і підтримка близьких людей. Тому цінуйте своїх других половинок, кохайте та надихайтеся», – звернувся Ivan NAVI до глядачів.
Упродовж концерту організатори влаштовували аукціон. Так, із молотка за шість тисяч гривень було продано банку меду від Владзя, розмальований ручний протитанковий гранатомет продали за 10 тисяч. За головний лот вечора – прапор України з підписом Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного – гумористи отримали 21 тисячу. Також у залі стояла скринька для донатів, була можливість переказати кошти на картку Назара Пащука. Гумористи зазначили: частину із прибутку, усі донати та виручені з аукціону гроші передадуть на потреби військовослужбовців.
Кульмінацією дійства став вихід на сцену іменинників. Гумористи відразу закинули місцевій публіці випадок у луцькій багатоповерхівці та «рішалу біля ПортCity». Не обійшлося і без так званих гумористичних «внутряків», які зрозумілі тільки певній аудиторії. Так, лучани «прожарили» нового очільника Волинського облмуздрамтеатру Сергія Скулинця, показавши ангела та демона на його концерті.
Не всі учасники «Замку», які були в команді протягом десяти років, змогли долучитися до святкування. Відомий голова села Червоні Пузички Михайло Пастушак (актор Михайло Денісов) зараз на Полтавщині. А актор Дмитро Верещук (Дімка-опозиція) – у лавах українських захисників. Їхні вітальні слова пролунали з екрана.
Гумористи зі свого боку висловили побажання глядачам.

«Бажаю, щоб цього року у ваших домівках був шум лише від дитячого сміху, а не від цих надокучливих генераторів», – виголосив Володимир Тишкун.

«Бажаю, щоби почувши вибухи, ви бігли не в бомбосховище, а до вікна – дивитися салют», – сказав Назар Пащук.

«Щоб ми перемогли і здох Путін», – побажав Владзьо.
Публіка привітала «Замок Любарта» масовим виконанням «Многая літа», а іменинники з ніг до голови смакували святковим тортом. Наприкінці учасники концерту відзначили, що виступ міг не відбутися, якби не сміливість наших військовослужбовців.

«Вірте в ЗСУ, допомагайте та підтримуйте їх», – підсумували гумористи.

Дмитро КЛИМЧУК

Фото Олександра ДУРМАНЕНКА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Лучанин Показати IP 1 Квітня 2023 16:59
Класно що було багато гумористів, жалко лише що виновники заходу ніякого відношення до гумору не мають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus