USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Дискотеки – розсадники пияцтва та розпусти поблизу Луцька?

30 Липня 2009 13:01
Заступник голови Луцької районної ради Данило Безушко стурбований тим, як у районі споживаються енергоносії, функціонують дискотеки та орендуються водойми. Про це він розповів пад час засідання колегії Луцької райдержадміністрації, – повідомляє 29 липня репортер «Волинських Новин».
За словами пана Безушка, споживання газу структурними підрозділами влади та комунальними установами Луцького району, за цей рік збільшилося у 2 рази. І це незважаючи на те, що зима не була сильно холодною і впроваджувалися енергоощадні заходи.
Заступник голови Луцької райради звернув увагу і на питання роботи сільських дискотек. Вони проводяться у 22-х будинках культури та клубах району. «Більшість з них є розсадником п’янства і розпусти. А користі від цих дискотек дуже мало», – зазначив Данило Безушко. За його словами, орендарі клубів сплатили за півроку лише від 500 до 1000 гривень. Натомість у приклад пан Безушко ставить Ковельщину, де проведення дискотек контролюється.
На думку посадовця, варто переглядати у сторону збільшення і плату за оренду водойм у Луцькому районі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus