USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Дитяча поліклініка у Луцьку придбала сучасний венозний сканер

5 Січня 2022 22:51
В дитячій поліклініці у Луцьку з’явився сучасний венозний сканер. Він дає змогу медикам точно побачити вени і зробити ін’єкцію менш болісною процедурою.

Про це інформує директорка КП «Луцька міська дитяча поліклініка» Оксана Лєщинська.

«Лікування дітей без болю і стресу, або ж з мінімально можливим дискомфортом – наша мета, для реалізації якої запроваджуємо важливі новітні технології у Луцькій міській дитячій поліклініці. Щоб зайве не травмувати діток при введенні ін’єкцій, ми придбали сучасний венозний сканер – апарат, що просвічує ділянку тіла і дає змогу зробити точну ін’єкцію в оптимальному місці, без необхідності шукати вени, які часто є непомітними на дитячих ручках.

Значення цього апарату важко переоцінити, адже в нас є такі маленькі пацієнти, які потребують пожиттєвого введення внутрішньом’язевих препаратів. Та й загалом кожна дитина стикається з ін’єкціями, а тому ми всі дуже раді такому придбанню. Тепер виконання процедури малята переноситимуть значно легше. Також акцентуємо увагу всього персоналу на індивідуальному підході до кожної дитини. Бо емоційний стан надзвичайно важливий для одужання і гарного самопочуття.

Веносканер розміщений у маніпуляційному кабінеті № 40 на другому поверсі дитячої поліклініки на Чорновола, 1», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus