USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

«Дитяче Євробачення-2014»: перемога Італії й 6-е місце України

16 Листопада 2014 13:45
Україна посіла 6-е місце на конкурсі «Дитяче Євробачення-2014», яке відбулося на Мальті.

У фіналі конкурсу змагалися учасники з 16 країн: України, Грузії, Росії, Білорусії, Мальти, Болгарії, Кіпру, Італії, Вірменії, Хорватії, Сан-Марино, Чорногорії, Нідерландів, Сербії, Словенії та Швеції, -повідомляє УНН.

Україну на «Дитячому Євробаченні”» цього року представляло дівоче тріо “Sympho-Nick”. Ніжна пісня «Spring will come» в їхньому виконанні прозвучала у фіналі шоу під номером 8.

Символічно, що учасниці тріо - з різних регіонів: Марта Рак - львів'янка, Софія Куценко - харків'янка, Амалія Кримська із Сімферополя. Особливо запам'яталася своїм виступом Софія Куценко.



Згідно з оцінками експертів, виступ українських виконавців був чудовим і зайняте 6 місце явно не відповідає якості виступу. При цьому, українське тріо, обійшло Білорусію, Нідерланди, Кіпр, Сербію, Грузію, Словенію, Швецію, Чорногорію, Сан-Марино і Хорватію.

Переможцем дитячого музичного конкурсу "Євробачення-2014" став представник Італії Вінченцо Кантьелло. Він виконав пісню "Tu primo grande amore", ("Твоє першне велике кохання") яка принесла йому перемогу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus