USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Представили офіційний логотип Євробачення-2019

8 Січня 2019 23:38
Організатор проведення на території Ізраїлю міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019, мовна корпорація Кан 8 січня представила офіційний логотип конкурсу.

Логотип був розроблений провідним брендинговим агентством країни Studio Adam Feinberg на основі представленого раніше слогана конкурсу Наважся мріяти (Dare to Dream), повідомляється на офіційному сайті Євробачення, передає Новое время.

Цього року логотип конкурсу складається з трьох трикутників, які пов’язані один з одним і формують зірку.
"Трикутник, одна з найдавніших форм у світі, є наріжним символом, який можна зустріти в мистецтві, музиці, космології і природі, втілює зв’язок і креативність. Коли трикутники з’єднуються, вони стають єдиним цілим", – відзначили організатори.

Також наголошується, що логотип цього року натхненний дизайном сцени, створеним Флоріаном Відером, концепція якого використовує трикутні форми і структури.
"Ми в захваті від логотипу,... який чудово доповнює фантастичний дизайн сцени, створений Флоріаном Відером. Ми сподіваємося, що креативна тема конкурсу цього року надихне 42-х учасників, які зберуться в травні в Тель-Авіві та мріють стати зірками майбутнього", – заявив виконавчий керівник EBU Йон Ола Санд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus