USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Дитячій поліклініці в Луцьку відремонтували хол

14 Листопада 2015 11:33
Хол консультативної поліклініки обласного дитячого медичного територіального об’єднання уже давно потребував ремонту. А підлога в приміщенні була в такому стані, що відвідувачі могли легко травмуватися.

Проте віднині ця проблема зникла. Ремонт холу профінансував Фонд Ігоря Палиці «Новий Луцьк», який співпрацює із обласним дитячим медичним територіальним об’єднанням від дня свого заснування.

Заступник генерального директора з медичної частини Обласного дитячого територіального медичного об’єднання Людмила Гагаловська розповідає, що проблема з ремонтом назріла уже давно.
«40 тисяч дітей проходить за рік – то велика кількість. І приходить не одна мама і дитина, а приходить і тато, і бабуся, і дідусь. Усі ми дуже хвилювалися через те, що приміщення було в такому занедбаному стані, попсований паркет, на я кому могла спіткнутися дитина, отримати травму. Ми постійно ризикували. І соромно було в таких стінах працювати, бо найдорожче – то дитина, і вона повинна бути в найкращих умовах», - каже медик.
Окрім холу, за кошти благодійників вдалося повністю оновити санітарні кімнати в поліклініці і в хірургічному відділенні обласної лікарні. Облаштована ігрова зона для найменшеньких пацієнтів. Стіни ігрової зони розписані талановитими стипендіатами фонду, які взяли участь у проекті «Наша ідея – ваша підтримка». Тепер, зі слів персоналу та й самих відвідувачів, навіть перебування в черзі стало не таким виснажливим. До того ж позитивні зміни започаткували ланцюгову реакцію.
«Хвиля покотилася зараз, коли ми отримали дуже гарний хол, дуже гарну підлогу. Ми залучили і свої кошти, й кошти інших спонсорів, благодійників, і зробили ремонт по кабінетах, ортопедичному, кабінеті мами в і дитини, де мама має можливість перепеленати дитину, трішки відпочити», - каже завідувачка консультативної поліклініки Обласного дитячого територіального медичного об’єднання Юлія Рудик.
Зрештою, мета добрих справ Фонду Ігоря Палиці «Новий Луцьк» не завершується однією лиш допомогою, а належить збудити, спонукати інших, аби спільно, усією громадою працювати на її ж благо, на добробут і здоров’я лучан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
аяяй Показати IP 14 Листопада 2015 12:03
дякуємо Фонду ,що стільки всього робить для нашого мста і області.Думаю жителі зроблять правильні висновки і покажуть свою вдячність підтримавши кандидатуру Товстенюка на мери !!!!!!!!!!!!!!!
Тарас Чурило до аяяй Показати IP 14 Листопада 2015 16:24
Справа дійсно хороша. Не перша і точно не остання, але не забувайте, що сьогодні день тиші. Дотримуйтесь закону.
ЛУЧАНИН до Тарас Чурило Показати IP 14 Листопада 2015 17:31
Про добрі справи не гріх розповідати навіть у день тиші.Нічого в цьому поганого немає!
ЛУЧАНИН до аяяй Показати IP 14 Листопада 2015 17:35
Підтримую ваші слова на 100%.Це справді що цей благодійний фонд не словом а ДІЛОМ багато робить корисних і добрих справ на благо нашим лучанам.
Тарас Чурило до ЛУЧАНИН Показати IP 14 Листопада 2015 17:54
Я не про новину. Фонд для Луцька зробив наджвичайно багато і тим самим дійсно показує свою позицію ділами. Прота в КОМЕНТАРІ присутня агітація, а не повинна була б.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus