USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Дитина втратила частину руки: повідомили деталі нападу акули на українців у Єгипті

27 Жовтня 2020 08:44
Туроператор заявляє, що українські туристи у Єгипті, на яких напала акула, знали про заборону занурення з аквалангом та, попри відмову гіда в готелі продати їм таку екскурсію, придбали її у третіх осіб.

Про це йдеться у коментарі JoinUp, передає Укрінформ.

«Спочатку туристи звернулися до гіда у готелі щодо придбання такої екскурсії. Їм відмовили та попередили, що уряд Єгипту заборонив дайвінг з плавальних засобів. Після цього туристи вирішили придбати таку послугу у третіх осіб поза межами готелю, в якому відпочивали», – зазначається у коментарі.

Постраждалі мама та 12-річний син вже прооперовані та отримують всю медичну допомогу. Українка отримала глибокі рани від укусів. Дитина ж втратила руку нижче ліктя.

Наразі туроператор чекає медичний висновок з лікарні.

Туристична страховка не покриє вартість лікування, тому що заняття підводним плаванням належить до виключень зі страхових випадків.

За попередньою інформацією, всі витрати на надання екстреної допомоги та лікування постраждалих туристів у Єгипті відшкодує місцевий уряд.

Нагадаємо, у Єгипті під час снорклінгу на відпочинку від нападу акули серйозно постраждала українська родина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 27 Жовтня 2020 09:59
"Їм відмовили та попередили, що уряд Єгипту заборонив дайвінг з плавальних засобів. Після цього туристи вирішили придбати таку послугу у третіх осіб поза межами готелю, в якому відпочивали". Шкода, що через характерну рису українського народу постраждала дитина. Цікаво, коли б німцям сказали, що дайвінг заборонено, вони також купляли б послугу у третіх осіб?
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2020 10:06
Переходити дорогу по пішохідному переходу - це не до нас, не перевищувати швидкість і не порушувати правила дорожнього руху - це не до нас, не лізти на вагони, щоб сфотографуватися - це не до нас. Що ми лохі якісь, щоб жити за правилами?
правдиво Показати IP 27 Жовтня 2020 10:46
шо шукали те знайшли!
Анонім Показати IP 27 Жовтня 2020 11:13
де**ли.
Віктор Показати IP 27 Жовтня 2020 12:52
Дорослі придурки. Дитини дуже шкода, бо постраждала і фізично і психічно, а життя лише починається.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus