USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Просять допомоги немовляті, якого покинула волинянка

11 Червня 2017 11:24
Небайдужих просять допомогти новонародженому Сашкові, від якого відмовилася мама. Дитина знаходиться у ТМО, у Володимирі-Волинському. Про це на своїй сторінці в мережі написав Сергій Барщевський.

"У нашій лікарні є дитина, від якої відмовилась мати. Просили допомогти. Звісно зараз будуть писати, чим же я можу допомогти, адже він у лікарні і за ним дивляться, а потім всиновлять чи заберуть у будинок дитини. Воно то так, але у лікарні немає всього необхідного, а потрібні памперси, засоби гігієни, одяг, можливо ліки", - йдеться у дописі.

З слів Сергія, хлопчик народився на Трійцю і матір написала відмову.

"Гарне хлопченя і на щастя здорове зиркало своїми оченятами. Чисто одягнутий, нагодований, але сам… Звісно медперсонал дбає про Сашка

(так його називають лікарі) і вже призібрав певних речей, але чомусь серце стискається, що він як десять днів від роду і бореться за своє майбутнє. Не хочу думати погано про його матір, але і кішка своїх кошенят не кидає, а тут таке миле дитятко…. З неофіційних джерел вдалось дізнатися, що горе-матір вже віддала двох дітей до інтернату, двоє з нею, а це п’ятий хлопчик", - додає Сергій.

І звертається до небайдужих людей, хто може допомогти купити малечі памперси одиничку чи якусь іграшку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Редакції Показати IP 11 Червня 2017 14:01
Напишіть, куди висилати допомогу, якщо люди з інших міст. Не всі ж зареєстровані у Фейсбук.
Як Показати IP 11 Червня 2017 14:30
Як тій ???зі не жаль його. Як можна жити з таким каменем на душі.
Петро до Як Показати IP 11 Червня 2017 15:58
В кожного свої обставини життєвого вибору, тільки не вам про це судити. Вам же невідомо ЧОМУ вона саме так поступила, а є що викидають на смітник. Так хоч дитина жива і здорова буде, а батьки - знайдуться з Божою поміччю.
До Петра до Петро Показати IP 11 Червня 2017 19:54
Я б подивилась, якби ви судили, коли б вас мама залишила після пологів. Це добре, коли хороша сім'я забере. А якщо ні - то скалічене життя. Для чоловіків на це не так боляче дивитись, як для жінок. Скільки є покинутих чоловіками законних дітей.
До Петро Показати IP 11 Червня 2017 20:07
Так само, з вашої логіки, можна сказати і про крадіїїв, вбивць, насильників - що це їх обставини життєвого вибору і не нам їх судити. Доросла людина повинна думати про наслідки своїх вчинків. Коли ноги розставляла, без контрацепції, не думала про життєві обставини. Єдиний плюс з таких безмозглих курей, що бездітні сім'ї можуть мати дітей, завдяки усиновленню.
Джулі Показати IP 12 Червня 2017 10:55
Зробила б аборт-засуджували. Народила-тобто дала шанс на життя-теж погана. Жінки, дбайте про себе, а на сторонню думку наплюйте!
Знов до редакції Показати IP 13 Червня 2017 22:53
Редакція або Сергій Барщевський, напишіть рахунки чи адресу, куди висилати допомогу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus