USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Джазові композиції під вино: у Луцьку виконали хіти Емі Вайнхауз

18 Листопада 2018 13:18
Лучанам показали виставу «Емі Вайнхауз. Тіло та душа», присвячену британській артистці Емі Вайнхауз.

Захід відбувся 17 листопада у Волинському академічному обласному театрі ляльок у рамках Міжнародного фестивалю «Фронтера», пише Перший.

Співачка померла у 28-річному віці, імовірно, від передозування наркотиків. Вона співала у стилі соул-поп із мотивами джазу. Здобула низку відзнак та вважалась однією з найуспішніших британських поп-зірок.

В основу вистави лягли її пісні, які виконувала українська співачка Марія Жигінас під музичний супровід гурту «The Velvet Sun».

Відчути тонкий характер та страждання зірки допоміг письменник Павло Коробчук. Він розповідав про окремі епізоди з життя Емі – наркотичну залежність, нещасне кохання, скасування турне Європою, стосунки з папараці та постійне нервування. Також він декламував свої вірші.

Глядачі могли не тільки насолоджуватись джазовими композиціями, а й смакувати вино.

Як це було – у фотозвіті Романа Домбровського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus