USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Джуліані заявив, що має компромат на Байденів. Його опублікують, якщо адвокат Трампа зникне

24 Листопада 2019 10:16
Адвокат президента США Дональда Трампа Руді Джуліані заявив, що у нього є компромат на сім’ю колишнього віце-президента США Джо Байдена.

Про це написав Джуліані у своєму Twitter.

За його словами, мова йде про документи про сім’ю Байденів, у яких міститься інформація про «чотири десятиліття їхнього заробляння грошей з використанням службового становища».

«Якщо я зникну, вони негайно будуть опубліковані», – написав адвокат.
Нагадаємо, 16 листопада Федеральна прокуратура Сполучених Штатів Америки почала розслідування відносно Джуліані.

Раніше президент США Дональд Трамп розповів, чому доручив своєму особистому адвокату працювати над політикою щодо України.

Джуліані виявився в центрі уваги ЗМІ після того, як у Вашингтоні спалахнув великий скандал через твердження про чинення Трампом під час телефонної розмови тиску на президента України Володимира Зеленського з метою спонукати Київ допомогти главі вашингтонської адміністрації переобратися на другий термін в 2020 році. Висловлювалися припущення, що американський лідер домагався від свого українського колеги розслідування дій сина Байдена в обмін на надання Києву фінансової і військової допомоги. Після чого в США запустили процедуру імпічменту президенту Дональду Трампу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Почтальон Печкин Показати IP 24 Листопада 2019 11:40
У меня есть посылка! Но я вам её не отдам!..
Хаха Показати IP 24 Листопада 2019 11:55
Публікуй вже !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus