USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Еко-іграшка на ялинку: лайфхак для дорослих – від волинських дітей

19 Грудня 2017 10:58
Більше сотні новорічних прикрас – із деревини, кори, шишок, хвої, соломи, моху, тканини, ниток, стрічок, паперу, насіння соняшника й навіть макаронів – неабияк вразили журі конкурсу, яке, здавалося б, після стількох дитячих реалізованих проектів уже давно важко взагалі чимось здивувати.

Участь у конкурсі «Новорічна іграшка своїми руками» взяли школярі всіх районів Волині. Працівники підприємств, які безпосередньо йшли у навчальні заклади та розповідали про умови, зазначають: діти і вчителі відгукувалися дуже охоче. Але найприємніше здивував рівень робіт – помітно, що діти особливо постаралися. Про це повідомили у прес-службі Волинського ОУЛМГ.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЯКИМИ БУЛИ НОВОРІЧНІ ЯЛИНКИ У ЛУЦЬКУ В ПОПЕРЕДНІ РОКИ. ФОТО



Уже визначено переможців на рівні державних лісогосподарських підприємств. У нагороду юні та креативні іграшковиробники отримають 500, 300 і 200 грн відповідно – за перше, друге і треті місця. Тепер обласному журі доведеться добре подумати, щоб визначиться із кращими з кращих на рівні Волині, за що, до слова, передбачено окремі грошові винагороди від обласної організації Товариства лісівників України.



За кілька днів усі ці іграшки створюватимуть новорічний настрій на території Лісівничого молодіжного центру, що у Воротнівському лісництві ДП «Ківерцівське ЛГ».

Саме такими – креативно-стильно-корисними ­– стали ідеї дітей, втілені у реальність в рамках конкурсу на кращу, власноруч виготовлену новорічну еко-іграшку, що організували і провели серед школярів області волинські лісівники.



Конкурс відбувся за ідеєю Волинського ОУЛМГ спільно з обласною організацією Товариства лісівників України за активної роботи керівництва і відповідальних працівників державних лісогосподарських підприємств.

Нагадаємо, у Луцьку з 19 грудня 2017 року до 19 січня 2018 року у Палаці культури міста працюватиме традиційна «Різдвяна майстерня». При допомозі майстрів народної творчості усі охочі можуть тут оволодіти мистецтвом виготовлення традиційної новорічно-різдвяної атрибутики. Участь у майстер-класах – за попереднім записом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus