USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Економічна криза змусила іваничівську владу до «тотальної економії»

31 Жовтня 2008 10:00

Через брак коштів голова Іваничівської райдержадміністрації Віктор Березюк закликав під час колегії РДА досконало підходити до питань економії енергоносіїв та економити кожну копійку, – повідомляє 31 жовтня репортер «Волинських Новин».

За словами Віктора Березюка, Іваничівському району від державного бюджету за жовтень досі не надійшло одного мільйону гривень дотацій. Згідно з законом України «Про державний бюджет-2008», ці кошти повинні бути перераховані не пізніше десятого листопада.
Проте, як зазначив голова РДА, район повинен до 1 листопада віднайти кошти, щоб заплатити зарплату та аванс на енергоносії. А у районному бюджеті, згідно з даними, які навів Віктор Березюк, наразі є всього 220 тисяч гривень.
До кінця року із державного бюджету планувались дотації ще шести мільйонів гривень, однак Віктор Березюк вже і не впевнений, що вони надійдуть. «А ці гроші передбачені у кошторисах, розписаних до кінця року», – зазначив він.
Тому голова РДА бачить вихід у тотальній економії: «Відтепер я застосовуватиму авторитарний метод виділення коштів». Також він закликав до досконалого підходу економії енергоносіїв. «Будемо вертатись до дідівських методів – утеплюватимемо двері, вікна, щоб менше використовувати газу для опалення приміщень», – наголосив Віктор Березюк.
Також голова Іваничівської РДА зазначив, що не варто розкидуватися такими голосними словами, як фінансова криза. «Криза – це коли не буде тепла, заробітної плати та не функціонуватимуть соціальні заклади», – пояснив свою позицію пан Березюк. «А зараз усім потрібно всього лиш працювати злагоджено та на повну силу», – підсумував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Недбайло. Показати IP 31 Жовтня 2008 14:58
Правильні слова. Жаль, що влада в Києві мало що знає, що відбувається в таких Іваничах, Локачах, Маневичах.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus