USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Економічний форум у Ковелі «вилився» у протокол намірів про співпрацю

16 Грудня 2008 17:23

Протягом двох днів у Ковелі проходив Міжнародний економічний форум. У ньому взяли участь делегації з міст-побратимів: Пінська (Білорусь), Утени (Литва), Барзінгхаузена (Німеччина), Хелма, Ленчни, Легіоново, гміни Красностав (Польща). Про це 16 грудня інформують «Волинські Новини».

 
Під час роботи форуму відбувся обмін досвідом з низки важливих для життєдіяльності міст питань, зокрема енергозбереження, реалізації спільних проектів, підготовки до Євро-2012.
 
Обговорили присутні на форумі у Ковелі й конкретні пропозиції. Скажімо, представники делегації з Пінська прагнуть налагодити співпрацю з підприємством ВАТ «Ковельсільмаш». Пінчани зацікавились роботою ТОВ «Волинь-Кальвіс». Вони запропонували директору підприємства Анатолію Понікарчуку представити свою продукцію на господарській виставці в Пінську.
 
Із польської сторони підприємець із Легіоново має на меті на теренах України вирощувати лозу для виготовлення меблів, а Хелм запросив ковельчан на стажування у свою міську раду. Посадовці матимуть можливість отримати консультації фахівців із написання проектів.
 
Литовське місто Утена хоче провести фотовиставки у Ковелі, Хелмі та семінар-навчання у себе в країні.
 
Керівники делегацій підписали протокол намірів про співпрацю між містами-партнерами. У цьому документі зазначені основні напрямками співробітництва: туризм, комунальне господарство, енергозбереження, розвиток інфраструктури. Всі учасники форуму виявили зацікавленість у налагодженні взаємовигідних зв’язків із Ковелем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus