USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Екс-президенти обговорили корупцію в ФФУ з Порошенком

20 Грудня 2018 23:29
Перший президент України Леонід Кравчук заявив про те, що він разом із іншими колишніми лідерами країни Леонідом Кучмою та Віктором Ющенком зустрілися з президентом Петром Порошенком для обговорення корупційних звинувачень на адресу Федерації футболу України (ФФУ) та її глави Андрія Павелка.

Про це повідомляє Новое время.

На прес-конференції, яку опублікував канал Ukraine Live в YouTube, перший президент повідомив, що до нього, як голові наглядової ради Динамо, звернулася група «відомих представників футбольного життя України».

«Вони попросили мене донести до керівництва держави непрофесійність ФФУ. Петро Олексійович уважно вислухав, але чомусь сказав, що не все так просто, як я кажу», – додав Кравчук.

За словами першого президента, у нього немає юридичних документів і розслідувань, але ЗМІ на Заході пишуть про махінації глави ФФУ та нардепа від БПП Андрія Павелка з грошима, виділеними Україні на будівництво заводу для штучного футбольного покриття.

Кравчук зазначив, що німецька й швейцарська прокуратури почали розслідувати цю проблему, чого, на його думку, достатньо, щоб Україна не залишалася осторонь.

«Чи вірю я, що щось зміниться після цієї прес-конференції? На 90 відсотків не вірю. Цього не хоче президент України Петро Порошенко», – переконаний екс-лідер держави.

Як повідомляє УНН, один із ветеранів футболу, які звернулися до Кравчука, Олег Блохін, спростував, що підписував будь-які листи до Порошенка або ФФУ. Він також припускає, що його підпис підробили.

Раніше програма Схеми провела розслідування, згідно з яким ФФУ вивела зі свого бюджету понад один мільйон доларів через офшор в ОАЕ при закупівлі обладнання для заводу по виробництву штучних полів. ЗМІ повідомляли, що Генеральна прокуратура України (ГПУ) і Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) не мають претензій до Андрія Павелка з приводу корупційних дій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 21 Грудня 2018 08:56
корупція в футболі - це звичайно надважливо для наших президентів, а надкорупція в МВС, прокуратурі, судах, яку прикрили ширмами під назвою "надпотужні реформи", це не привід для того щоб щось робити, бо збиратися і обговорювати уже пізно.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus