USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Експерти назвали найменш відвідувану країну Європи

30 Листопада 2017 07:40
Найменш відвідуваною країною Європи названо Найсвітлішу республіку Сан-Марино. Вона розташована в центі Італії, не має доступу до моря та займає площу близько 60 квадратних кілометрів.

Про це повідомляється на сайті Всесвітньої організації туризму при ООН, пише ТСН.

Відомо, що Європа приваблює найбільше туристів з усіх куточків світу щодо будь-якого іншого регіону. Близько 600 мільйонів людей відвідують її щорічно. При чому мандрівники постійно шукають найцікавіші місця, щось неймовірне й небачене раніше.

Так, відомо, що Франція займає перше місце, як улюблена країна для мандрівки, серед туристів зі всіх куточків світу. І це не випадково, адже в країні є чимало неймовірних природних пам’яток, а на додачу добре збережені середньовічні палаци та замки.

Однак, зазвичай залишається поза увагою найменш відвідувана країна. Цьогоріч нею стало Сан-Марино. І незважаючи на малі розміри та низьку відвідуваність, країна має чим здивувати подорожувальників. Тут збереглась низка пам’яток, а історія Сан-Марино розпочинається в IV столітті. Так, лише в столиці Найсвітлішої республуки збереглось кілька середньовічних замків, які зараховані до світової спадщини ЮНЕСКО. Один з них височіє на крутому відрізі скелі та має неймовірно казковий вигляд.

З природніх пам’яток країни – скеля Монте-Титано – це найвища точка Апеннінського хребта в межах країни. Гори мають фантастичний вигляд, а з вершин відкриваються панорами не лише Сан-Марино, але й Італії.

Країна розташовується на півночі Італії. До десяти днів її можна відвідати без отримання візи. Експерти повідомляють, що ціни в Сан-Марино дещо нижчі щодо Італії, а кухня така ж, як у цьому регіоні загалом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus