USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Експерти визначать, чи видали волинянину в банку фальшиві 500 грн

5 Листопада 2017 16:08
Справжність 500-гривневої купюри, щодо якої у жителя Володимира-Волинського виникли підозри буцімто вона фальшива, визначатимуть експерти. Наразі правоохоронці вивчають справу, повідомляє Володимир медіа.

Нагадаємо, у Володимирі-Волинському у касі банку чоловіку видали купюру номіналом у 500 гривень з ознаками підробки. У чоловіка виникли підозри щодо справжності купюри.

Так, чоловік, котрий вважає, що став жертвою фальшивомонетників, звернувся у касу банку, де отримав значну суму коштів. Через 15 хвилин він повернувся до відділення із претензією, буцімто, касир видав йому фальшиву купюру. Зі скаргою чоловік звернувся до поліції.

Наразі поліцією не доведено, що 500-гривнева купюра – підробка. Якщо експертиза підтвердить фальшивку, правоохоронці вивчатимуть, де заявник міг узяти її.

Свою чергою, у ПриватБанку запевняють, що усі купюри в касі перевіряють на спеціальному обладнанні. Механізми призначені, аби миттєво виявляти усі паперові гроші з ознаками підробки. Тому, як наголошують в установі, фальшиві купюри не могли опинитися в касі банку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus