USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Експосадовця «Нафтогазу» спіймали на розкраданні мільйонів: роздавав тисячні премії

29 Серпня 2020 21:14
Колишнього керівника компанії, засновником якої є НАК «Нафтогаз», запідозрили в розкраданні 1,7 мільйона гривень.

Як повідомили у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ України в Facebook, йому вже повідомили про підозру, пише Обозреватель.

«Нацполіція викрила експосадовця державного підприємства в розтраті понад 1,7 мільйона гривень. Колишньому керівнику товариства, засновником якого є НАК «Нафтогаз», слідчі повідомили про підозру», – сказано в повідомленні відомства.

Як зазначається, протягом 2018-2019 років з порушенням вимог чинного законодавства, на підставі виданих ним наказів було безпідставно виплачено виробничих премій на загальну суму 1,7 млн грн, з яких понад 960 тис. грн – безпосередньо директору товариства.

Правоохоронці зазначили, що мають у своєму розпорядженні достатні докази причетності посадовця до розтрати та заволодіння коштами компанії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
5 колосків Показати IP 29 Серпня 2020 22:26
При цій владі садять лише бідних!
Ага до 5 колосків Показати IP 30 Серпня 2020 09:03
а ще тих хто воював за Украіну та волонтерів
Люда Показати IP 30 Серпня 2020 01:49
І хто ж такий цей експосадовець? Якогось бомжа посадять в тюрму і дивіться як ми гарно здійснюєм правосуддя?! А гроші хто поверне? В нашій державі будуть робитись такі злочини до того часу поки злочинцям будуть дозволяти робити це наші закони, тому що за розкрадання грошей потрібно не гладити по головці і видавати премії, а ставити на електричні стільці!!!!!
Клава Показати IP 30 Серпня 2020 14:04
у нас все для людей (тих, хто прокрався): вийти із СІЗО під заклад і розпочати бурхливу діяльність по "реабілітації" чи втечі, комфортні камери.. зрештою, суддям і прокурорам теж за щось треба жити..
Народна прокуратура Показати IP 30 Серпня 2020 14:45
Вже багато років очікую, коли нарешті таку ж підозру оголосять одному з головних розчарувань українців і одночасно неймовірно жадібній та бездарній істоті - Наталії Корчак , колишній очільниці Національного агенства з питань запобігання корупції (НАЗК). Вона щомісяця, нічого не роблячи, виписували собі сотні тисяч премії. Вже сам факт призначення премії собі особисто утворює склад злочину, передбаченого ст.191 КК України - заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовим становищем. Це аксіома, відома студентам-юристам 3-го курсу, але ні Офіс Генпрокурора, ні бездарне НАБУ нічого не бачать !
" до Народна прокуратура Показати IP 30 Серпня 2020 15:56
Навіть не сподівайся.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus