USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Екстрадованого з Панами Каськіва відпустили під заставу

1 Листопада 2017 11:47
Екс-главу Держінвестпроекту Владислава Каськіва, якого в ході «спецоперації» доправила вночі в Україну ГПУ, вже відпустили.

Його звільнили прямо в залі суду під заставу 160 тисяч гривень, пише Newsone.ua

Нагадаємо, що першим про успішну операцію заявив генеральний прокурор Юрій Луценко.

«Вночі 1 листопада спільними зусиллями ГПУ і СБУ з Панами до України екстрадовано колишнього главу Держкомінвестпроекту В. Каськіва, який підозрюється у заволодінні в 2012 році в змові з іншими особами коштами Державного бюджету України на суму близько 7 500 000 грн. Зараз Каськів доставлений в Головне слідче управління ГПУ, проводяться слідчі дії», - повідомляв Юрій Луценко у своєму Facebook.

Незабаром після цього колишній радник і юрист Януковича Андрій Портнов написав, що насправді ніякої спецоперації не було, а відомства просто використовують ситуацію для самопіару.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 1 Листопада 2017 12:09
Відпустили в один тур.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus