USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Ексзаступника Кличка, який побив патрульного, відправили під нічний домашній арешт

28 Квітня 2020 19:21
Солом’янський районний суд Києва застосував до заступника голови КМДА Володимира Слончака запобіжний захід у вигляді нічного домашнього арешту.

Як передає УНІАН, відповідне рішення ухвалив суддя Максим Вишняк. Трансляція засідання суду відбувалася на YouTube-каналі «Судова влада».

«Клопотання про застосування запобіжного заходу відносно Слончака задовольнити частково: застосувати до підозрюваного запобіжний захід у вигляді домашнього арешту в межах строку досудового розслідування – до 27 червня включно – заборонивши йому в період часу з 23:00 до 6:00 наступного дня залишати житло у Києві», – зачитав Вишняк резулятивну частину ухвали.

Слончака також зобов’язали прибувати до слідчого, прокурора та суду за першою вимогою, не відлучатися з Києва без дозволу слідчого, прокурора або суду, повідомляти про зміну місця проживання та роботи, а також утриматися від спілкування щодо обставин кримінального провадження з потерпілим та свідками поза межами процесуальних дій.

Як повідомлялося, 26 квітня пізно ввечері у Києві правоохоронці затримали Слончака, який накинувся на патрульного поліцейського. У поліції повідомили, що під час відпрацювання району патрульні зупинили автомобіль, оскільки водій не ввімкнула фари у темну пору доби. Під час спілкування патрульні запідозрили, що жінка керує транспортним засобом у стані сп’яніння, однак від проходження тесту на драгері вона відмовилася.

Читати ще: «Чо ти вийо..ся, бл…»: показали відео конфлікту заступника Кличка з патрульними

За інформацією ЗМІ, водієм виявилася депутат Київради Людмила Костенко. Поруч з нею як пасажир перебував Слончак.

27 квітня Київський міський голова Віталій Кличко заявив, що звільнив Слончака з посади заступника голови КМДА. При цьому він запевнив, що не дозволить дискредитувати міську владу, в першу чергу тим, хто її представляє. Кличко вибачився перед правоохоронцями і киянами за таку негідну поведінку його заступника.

Того ж дня Слончаку повідомили про підозру у вчиненні правопорушення за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України – вчинення умисного заподіяння працівнику правоохоронного органу побоїв у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Їван з Печихвост Показати IP 28 Квітня 2020 20:01
А шо, з ким поведешся - того і наберешся ! Кличко, шо вміє, того і навчив - навчив битися ! Вся біда в тому, шо нема кому вчити, як країною управляти !
Суддя Лінч Показати IP 28 Квітня 2020 20:28
Треба було цього бичка на одну нічку в СІЗ0 посадить, щоб поліцаї йому устав дали почитати...
Краб Показати IP 28 Квітня 2020 21:15
Кого він побив, що ви пишите, треба щоб внатурі засадив в бороду, а то там єлі пихнув, то вже біда, тих мінтів палкою бити треба, що правда не всіх, є і там нормальні люди, що правда одиниці
ага до Краб Показати IP 29 Квітня 2020 10:45
не путай права поліціі в США та в Украіні. хоч іноді думай -Те
а Показати IP 29 Квітня 2020 09:11
та депутати взагалі землі під собою не чують.... боги блін

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus