USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Екзотичні страви та музичний драйв: що підготував лучанам X Lutsk Food Fest

4 Вересня 2019 13:44
Лучан і гостей міста кличуть на спільне святкування ювілейного фестивалю Lutsk Food Fest. X гастро фестиваль відбудеться 14-15 вересня у замку Любарта.

Організатори повідомили, чим буде дивувати ювілейний Lutsk Food Fest.

5 фактів про цей фестиваль:

1. Музичну сцену підірве гурт Los Colorados – український музичний гурт з Тернополя. Спочатку відомий у Тернополі, він здобув популярність у США, зокрема, завдяки виконанню відомої пісні Кеті Перрі «Hot N Cold»: кліп з виступом гурту передивилися в інтернеті кілька мільйонів глядачів. 2012 року кавер гурту на композицію «I Like To Move It» був заставкою під час трансляції футбольних матчів Євро-2012 на німецькому телеканалі ZDF.

2. У соціальних мережах організатори запитують у відвідувачів про їхні побажання щодо розваг на фесті і будуть всіляко враховувати усе почуте.

3. Равлики Ескарго повертаються! Справжня зірка нашого фудфесту знову частуватиме вас.

4. Відомий львівський бар їде в Луцьк. Bar Mushly – улюблене місце всіх цінителів морепродуктів. Тут ви скуштуєте устриці, морські равлики-булоти, запечені гребінці, мідії у соусі, креветки фрі, стейк з тунця чи лосося, восьминога гриль та лобстера у поєднанні з відповідними напоями.

5. На ювілейному Lutsk Food Fest буде представлено широку палітру національних кухонь, екзотичні страви, добірні розваги та конкурси, одним словом – ювілей є ювілей!

Організатор заходу - ГО «Івентум»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus