USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Електрокросовер Naimo розганяється до 150 км/год. ФОТО

31 Березня 2011 14:54
31 березня, на автосалоні в Сеулі "Kia Motors Corporation" провела світову прем'єру концепт-кара електричного кросовера "Kia Naimo".

Про це пише ГПУ .

Назва "Naimo" - похідна від корейського слова "Ne-mo", яке означає "квадратна форма". Як зазначають в компанії, "Naimo" це ідеальний баланс інновацій, високих технологій і корейських традицій, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Модель розроблялася міжнародною командою дизайнерів Kia в Сеулі під керівництвом Пітера Шрайера. Стилістика концепту характеризується простими, але рельєфними формами, які підкреслені низкою яскравих деталей.

У концепт-карі відсутні центральні стійки. Люк на даху має асиметричну форму. У "Naimo" не передбачені "двірники" на лобовому склі. Функції склоочисника виконують спеціальні датчики, які забезпечують повітряний струмінь під тиском. Дзеркала заднього виду замінені на мініатюрні камери.

Габаритна довжина автомобіля становить 3890 мм, колісна база - 2647 мм, ширина - 1844 мм і висота - 1589 мм відповідно.

"Naimo" оснащений електричним двигуном потужністю 80 кВт (109 к.с.) і максимальним обертовим моментом 280 Нм, що дозволяє розвивати максимальну швидкість в 150 км/год.

На одному заряді концепт може подолати до 200 км шляху. Повна зарядка батареї займає до 5,5 годин. На 80% потужності батарею можна зарядити за 25 хвилин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus