USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Елітний підрозділ у тилу ворога, – New York Times про нові вибухи в Криму

16 Серпня 2022 16:23
Український високопосадовець повідомив газеті The New York Times, що за вибухами на військовій базі у Майському Джанкойського району стоїть «елітний український підрозділ», який діяв у тилу ворога.

Інших деталей операції він не розкрив, передає Ракурс.

NYT уточнює: попри те, що українська влада офіційно не коментувала вибухи, радник президента Михайло Подоляк у твітері «схоже, натякнув на те, що Україна причетна».

«Ще раз нагадаю, що Крим нормальної країни – це про Чорне море, гори, відпочинок і туризм. А окупований російськими бойовиками Крим – це про вибухи складів і зростання смертельної небезпеки для загарбників і злодіїв. Демілітаризація в дії», – цитує видання коментар Подоляка.

Читати ще: У ЗСУ повідомили, що було на російській базі під Джанкоєм

Як ми писали, сьогодні у Криму пролунали вибухи. Як стало відомо, сталося одразу два інциденти: пожежа на трансформаторній підстанції та детонація на складі боєприпасів у селі Майське.

У Міноборони РФ кажуть, що детонація боєприпасів сталася внаслідок займання. Пізніше у відомстві заявили про диверсію.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus