USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

День Незалежності у Луцьку: сотні лучан на велосипедах проїхалися вулицями міста у вишиванках. Фоторепортаж

24 Серпня 2019 10:33
Сотні жителів обласного центру Волині на своїх велосипедах у День Незалежності України проїхалися вулицями міста в національному вбранні – вишиванці.

Велопробіг відбувся 24 серпня і стартував від Театрального майдану.

Так, для лучан не є новиною, що кожного року на День Незалежності у місті відбувається масштабний велопробіг, тож вже з самого ранку вони заполонили Театральний майдан, прихопивши з собою своїх «залізних коней». Відзначимо, що той, хто не мав велосипеда, мав можливість орендувати його на місці проведення заходу.

Присутні у центрі міста лучани вітали один одного зі святом, робили світлини на пам‘ять та просто спілкувалися в очікуванні велопробігу.

А вже невдовзі захід стартував. Традиційно маршрут велопробігу проклали за маршрутом тролейбуса №15а.

Інформаційне агентство Волинські Новини також завітало на акцію та пропонує своїм читачам переглянути світлини з масштабного велопробігу у вишиванках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 24 Серпня 2019 10:48
Можливо для когось і не є це новиною проте могли б і нагадати. В мене дитина з задоволенням проїхала б як пару років тому. Тоді людей в рази більше було, а зараз жидкуватенько якось.
Анонім до Лучанин Показати IP 24 Серпня 2019 11:40
Сьогодні о 8.00 була новина,нагадування про цей захід,довго спите.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus