USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Facebook стане платним?

15 Березня 2013 13:29
Платну персоналізацію профілю можуть ввести у соціальній мережі Facebook.

Так, соціальна мережа Facebook отримала патент під назвою Paid Profile Personalization, заявку на який компанія подавала ще в середині 2011 року. Це вказує на плани ввести платні рахунки для користувачів, - пише «Радіо Свобода».

Зокрема щомісячну оплату можуть ввести за те, що у профілі, наприклад, не будуть виводитися контекстні рекламні оголошення мережі (що виводяться праворуч сторінки), або ж за те, щоб користувач сам міг вибрати, які саме друзі виводяться в добірці друзів на головній сторінці хроніки.

В описі системи в патенті йдеться про те, що власники платних рахунків зможуть контролювати деякі елементи свого профілю, які для звичайних рахунків генерує сама мережа. Тобто, фактично, йдеться про платну персоналізацію профілю.

Так, Facebook зробив найбільшу за останні 7 років зміну дизайну новинної стрічки користувача. Концепцію нового дизайну засновник мережі Марк Цукерберґ охарактеризував як «найкращу персоналізовану газету».

Facebook є найбільшою у світі соціальною мережею – її щомісячна аудиторія перевищує 1,06 мільярда користувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus