USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Факультет бізнесу ЛНТУ відзначив 17-ий День народження. ФОТО

5 Грудня 2012 12:12
Відкриттям оновленої аудиторії, святковими лекціями і урочистостями в Палаці учнівської молоді Луцька відзначив 17-ліття факультет бізнесу Луцького національного технічного університету. Нині тут навчаються 950 студентів, працюють 48 викладачів і 10 працівників учбово-допоміжного персоналу.

З нагоди свята студенти та викладачі прикрасили приміщення факультету бізнесу повітряними кульками і різнокольоровими стрічками. Крім повсякденних занять, 4 грудня, студентам також запропонували лекцію-дискусію про психологічні відмінності між чоловіками та жінками, перегляд кінофільму фільм «Шахта № 8» в межах Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини, а також інтерактивний захід для молоді – «Жива бібліотека» на тему: «Розвиток та рух молодіжного лідерства». Загалом напередодні та у день народження факультету відбулося 10 різноманітних святкових заходів.

Зокрема, відтепер студенти факультету бізнесу навчатимуться в оновленій спеціалізованій аудиторії з вивчення мікро- та макроекономіки. Як зауважив декан факультету Тарас Божидарнік, ідея зробити навчальний кабінет особливим виникла у студентів, а викладачі допомогли її втілити. Так, усі 24 парти й кафедра тут символічно розмальовані й розписані цитатами відомих успішних бізнесменів. На стінах - портрети Біла Гейтса і Генрі Форда.








Тарас Божидарнік переконаний, що в оновленій аудиторії студентам буде більш затишно й охочіше навчатися, крім того, у деяких з них зникне звичка малювати й писати по партах. «До розмальовування парт ми залучили студентів-дизайнерів і вони практично за півдня під керівництвом викладача Зоряни Рубан зробили все. Долучилися також наші студенти» - розповів декан факультету.




«Хотілося б такими зробити всі аудиторії, бо тут приємно знаходитися і навчатися. Гарні цитати комусь дадуть поштовх, комусь допоможуть обрати правильну стежину в житті. А малюнки показують, що не все у житті одноманітно» - так описав нову аудиторію голова студентського профкому, п`ятикурсник факультету бізнесу Назар Грищук.

Продовжилося святкування Дня народження факультету бізнесу ЛНТУ в Палаці учнівської молоді Луцька. Тут відбувся святковий концерт й нагородження кращих студентів та викладачів грамотами і подяками.




Декан факультету Тарас Божидарнік, розповідаючи про сімнадцятиліття цього підрозділу ЛНТУ, зауважив, що «молодий» факультет має, ким пишатися – це випускники, і чим пишатися – зокрема, це наукові досягнення, перемоги на олімпіадах.

«Приємно, коли представники бізнесу, влади звертаються, щоб порекомендувати на роботу саме наших випускників, ще приємніше, коли чуємо хороші відгуки потому про роботу цих випускників. Це один з найважливіших показників нашої роботи. Ми не випускаємо «браку», ми випускаємо висококваліфікованих спеціалістів, яких потребує ринок праці.
Щодо проблем, то вони є на рівні держави, зокрема. Адже це не нормально, коли держава недофінансовує державні виші, зокрема, за так званими захищеними статтями, не кажучи вже про видатки на розвиток. Прикро, що здобутки наші – це часто лише власна ініціатива, власні сили. Це не додає мотивації, але ми любимо свою роботу. Як результат, щороку до 10 переможців на олімпіадах маємо, налагоджених обмін студентами з закордонними університетами» - висловився Тарас Божидарнік.













Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Студент Показати IP 5 Грудня 2012 13:29
Аж вчитись захотілось! браво! був особисто в аудиторії, скажу коротко :"Вау!!!"
Ірина Показати IP 5 Грудня 2012 14:39
справді свято було неперевершене!!!!!!!!!!!!всім сподобалося)))
Колишній студент Показати IP 5 Грудня 2012 15:36
Цікава за чий рахунок робили ремонт ))) Напвено так як колись за плитку у вбиральняі здавали екзамини )))
anonim Показати IP 5 Грудня 2012 16:21
не рекомендуємо "Теремнівські сауни"!
анонім Показати IP 6 Грудня 2012 00:08
В кого є відео чи фото з концерту?
анонімус Показати IP 6 Грудня 2012 00:12
факультет бізнесу в технічному вузі? не смішіть!
викладач Показати IP 6 Грудня 2012 09:06
Реклама спортивного бренду проскочила. Міг би вже й сорочку вдіти раз в житті. позорище
анонім Показати IP 9 Грудня 2012 23:13
Викладач жжот.....Назарка аййайай
Студентка Показати IP 28 Грудня 2012 10:35
підтримую думку викладача щодо Назара

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus