USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

«Феміда-Інтер» відмовляється від «Авангарду»

17 Липня 2008 18:07
Під час прямого ефіру Волинського телебачення 16 липня у програмі «Точка зору» захисники інтересів футбольного клубу «Волинь» ствердили, що не претендують на Луцький стадіон «Авангард». Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Як зазначив голова правління ВАТ «ФК «Волинь» Юрій Пирожко, «ні футбольний клуб, ні «Феміда-Інтер» не претендує на майно стадіону «Авангард». За його словами, мова йде всього-на-всього про повернення інвестованих «Фемідою-Інтер» в «Авангард» коштів. Сума їх, за словами генерального директора ТзОВ «Феміда-Інтер» Віктора Бешти, – майже сім із половиною мільйонів гривень, про що йдеться у судовому позові. Натомість пан Пирожко пообіцяв побудувати новий стадіон для футболістів «Волині».
 
Але представники луцької міської влади мають іншу точку зору. За словами заступника міського голови Луцька Владислава Стемковського, зараз у судах відбувається спроба привласнити стадіон «Авангард» в обхід законодавства і «є загроза, що місто Луцьк, територіальна громада втратить стадіон».
 
Зараз майно комунального підприємства «Луцький стадіон «Авангард» – арештоване. Його директор Володимир Костеницький стверджує, що на рахунках керованої ним структури є кошти, але рахунки – заблоковані згідно з рішенням суду. Натомість гендиректор «Феміди-Інтер» пан Бешта запевнив, що через протест прокурора виконавче провадження призупинене, а ці рахунки – розблоковані.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus