USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Авангард» віддадуть Столяру - на 49 років за 49 гривень

23 Лютого 2011 18:29
Сесія Луцької міськради доручила виконавчому комітету Луцької міської ради розробити договір про оренду стадіону «Авангард» на 49 років з ВАТ «Спортивний клуб «ФК Волинь».
Про це стало відомо 23 лютого під час сесії міськради.
В оренду влада планує віддати, за словами віце-мера Святослава Кравчука «чашу» стадіону, його котельні, підсилюючої станції і парковки.
Землю навколо стадіону в оренду не віддаватимуть – запевнив Кравчук.
Договір про оренду укладатиметься з ВАТ «Спортивний клуб «ФК Волинь» терміном на 49 років.
Орендна плата за користування нежитловими приміщеннями та спорудами стадіону «Авангард» встановлюється у розмірі однієї гривні на рік без ПДВ.
ФК «Волинь» та «Феміда-інтер» відмовляється від фінансових претензій до луцької міської ради.
Також договором мають зобов’язати ФК «Волинь» використовувати стадіон тільки за профільним - легкоатлетично-футбольним - призначенням.
ФК «Волинь» мусить надавати безкоштовно за зверненням Луцької міської ради та її виконавчих органів, споруди стадіону «Авангард» для спортивних змагань та навчально-тренувальних занять з легкої атлетики (крім змагань з метання молоту та спису), фестивалів фізичної культури та спорту, проведення турнірів і міжнародних товариських зустрічей з футболу, а також загальноміських заходів.
Відчуження майна стадіону і його цільового призначення забороняється. Орендар повинен здійснювати невід’ємні поліпшення стадіону «Авангард» лише зі згоди орендодавця, викладеній в письмовій формі.
Також орендар має безкоштовно надавати можливість спортивним організаціям та мешканцям міста використовувати бігові доріжки для зайняття фізичною культурою та спортом.
Майбутній договір має бути винесений на розгляд депутатських комісій з наступним винесенням на сесію. Тоді вартість оренди може бути корегована.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
дідо Показати IP 23 Лютого 2011 18:52
оренда на 49 років рівноцінно безкоштовному подарунку у приватну власність довічно...
дідо Показати IP 23 Лютого 2011 18:52
нехай Столяр купує стадіон за реальною комерційною ціною...
Читач Показати IP 23 Лютого 2011 19:01
Може, із стадіону ринок краще зробити, як у Варшаві. Прикольно дивиться із супутника.
мирек Показати IP 23 Лютого 2011 20:52
а на детские сады денег нет.следующие на очереди парк за 50 копеек и военный городок за 10 копеек. не стыдно вам
цюриць Показати IP 23 Лютого 2011 21:31
народ побудував для себе стадіон, а теперь якийсь буржуй його поцупив...
kozak Oleg Показати IP 23 Лютого 2011 21:36
Якщо чесно вже всерівно хто буде власником - чи влада чи приватники. в любому випадку як раніше тута грала ФК ВОлинь вона так і буде грати, тобто нічого не зміниться в цьому плані, якщо даже продавати майно - всеодно гроші розкрадуть, так що мені особисто як я писав всерівно за скільки буде відданий, головне щоб вони це ганебне явище реконструювали - це ж жах. а не стадіон, ну обмуруйте хоча б той головний корпус-трибуну, підфарбйте, ато просто ганьба...
читач Показати IP 23 Лютого 2011 22:08
Якщо дійсно все буде так, як написано в новинах це добре. Головне щоб зробили покриття бігових доріжок!І ми нарешті змогли б провести якісь змагання окрім футболу!
1 Показати IP 24 Лютого 2011 00:14
Що ж , найближчі 50 років ми не побачимо у Луцьку сучасного, критого, чисто футбольного стадіону. Зрештою і легкоатлетів на ньому.
Северин Галичанський Показати IP 24 Лютого 2011 08:56
Я думаю правильне рішення,от тільки чи дійсно відбудеться гідна реконструкція щоб він став критий великий сучасно обладнаний і саме головне доступний для громади міста. Народ, ніхто стадіон із собою не забере він залишиться,нас не стане колись а стадіон залишиться.
БАНДЕРА Показати IP 24 Лютого 2011 09:04
КУПЛЮ ВОКЗАЛ ЗА 100 ГРН НА 100 РОКIВ
Реаліст Показати IP 24 Лютого 2011 09:29
Цікаво а скільки пан Кравчук з Романюком отримають в приватному порядку за таку оборутку? Думаю немало!!! Бере гордість за СРСР адже він стільки набудував, що сучасні грабіжники-бізнесмени не можуть розікрасти вже 20-ть років. А жаба все дужче тисне й апетит рорсте! ЗЛОДЮГИ !
;() Показати IP 24 Лютого 2011 09:30
Обрали такого "керовніка", що за пів-року будемо платити за перехід на пішоходному переході. А на питання , що зробив романюк (з великої літери навіть писати не хочеться)за 100 днів :зробив з міста ковзанку ,врізав зарплати у вихователів ДНЗ, "подарував" стадіон, на черзі центральний парк...
ліберал Показати IP 24 Лютого 2011 09:39
давно пора! було б добре ще в договорі прописати, що орендар повинен провети модернізацію, а також вписати суму інвестицій.. єдине що непокоють, це те, що у разі фінансової неспроможності орендаря ми можемо отримати другий житомирський стадіон..
ОЛЯ Показати IP 24 Лютого 2011 09:56
ЯК МОЖНА ЖАРТУВАТИ ТАКИМИ РЕЧАМИ,СКОРО СПРАВДI ВХIД В ПАРК СТАНЕ ПЛАТНИМ,КУДИ ВИ ДИВИТЕСЬ ПАНОВЕ ДЕПУТАТИ ЧИ ВАШI АКТИВНI ПРОМОВИ ТIЛЬКИ ПЕРЕДВИБОРЧА АГIТАЦIЯ ГАНЬБА ТА СОРОМ ЖИТИ В ТАКIЙ ДЕРЖАВI
Л А Д О М И Р Показати IP 24 Лютого 2011 10:21
Ви що справді вірите в те що Столяру це стало у 49 грн..............???? Ось це і є ідеальний приклад корупції. І що? Де влада? Де прокуратура, беркут і інша відповідальна маса дармоїдів??? Де націоналісти??? А, так забув нацики сидять і ознайомлюються з "Відлуння катівської сповіді" для них це як манна небесна! Не забудьте прийти на стадіон з 10 грн в кишені і кричати Хероям слава "стриляючи" при цьому цигарки. ДЕ ВАШЕ ДІЛО??? ВИ ЗАХИЩАТИ УКРАЇНУ ВЗЯЛИСЬ! Виродки і сцикуни!
Sid Vicious Показати IP 24 Лютого 2011 10:32
Ну у нас народ і ідіоти. Цікаво, а що в цьому рішенні не так? Столяр, йопта, десять років тому провів хоч якусь реконструкцію. Здається, цдей побудови суперстадіону у нас ніхто ні з обласних, ні з міських керовніків не задвігав. Яка нафіг льохкаатлєтіка? За весь час, що я себе пам'ятаю, на стадіоні на нефутбольні міроприємства багато людей збиралося лише на святкуванні 900-річчя Луцька у 1985 році, і тоді, коли штунди там свої збіговиська проводили. А Шиба, г...н, ващє задвінув, шо Столяр нічого там не робив на стадіо. Сиділи б зараз на деревяних лавках з старим табло на лампочках. Стадіон "Авангард" і 10, і 30, і 50 років тому був для футболу і команди "Волинь". Не збирається у нас народ на змагання з атлєтікі чи ше якоїсь фігні. Так шо попустіться...
Л А Д О М И Р до Sid Vicious Показати IP 24 Лютого 2011 10:42
з його сторони це було у своєму роді благодійництво для міста? І він нічого не заробив?
cкептик до Л А Д О М И Р Показати IP 24 Лютого 2011 13:33
Так справа не в благодійництві. Утримувати стадіон в належному стані, це вам не лавочку в парку пофарбувати! Як би він був просто у власності міста то вже б розвалився. Хай краще хтось буде хазяйнувати але грамотно. А от про обов'язкові інвестиції в стадіон в договорі обов'язково потрібно прописати і з чіткими термінами!
Вася Столяр Показати IP 24 Лютого 2011 12:34
Мені ваш стадіон в оренду не потрібен. Я загнав його в борги в 10 млн., гривень і заберу даром, ще трішки залишилось. А Колю космоса розведу як л-ха!
АГА Показати IP 24 Лютого 2011 13:43
вже один господарює ... зупинку біля парку всі бачать...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus