USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фестиваль «Бандерштат-2009» вночі буде ще цікавішим

8 Серпня 2009 10:00


Вночі «Бандерштат-2009» не припиняє свою роботу, а навпаки – стає дедалі цікавішим та захоплюючим. Одразу після закінчення музичної програми, приблизно о 1.00, розпочинається нічна пісенна ватра. Про це 8 серпня повідомляють «Волинські Новини».
 
Саме тут учасники Бандерштату матимуть змогу поділитися яскравими враженнями від насичених фестивальних днів, поспілкуватися (чи, можливо, навіть познайомитися) з новими людьми.
 
Як інформує прес-служба фестивалю, обговорити справді буде що: фотовиставка УПА, патріотичне татуювання, спортивні змагання, турнір з пейнтболу, патріотичний  боді-арт, показові виступи та майсер-класи з бойового гопака, зустріч та спілкування із ветеранами УПА, турнір кращого стірльця з пневматичної зброї, патріотичні літературні читання, повстанський квест та вдало підібрана концертна програма.
 
У цей же час розпочинається й нічний сеанс повстанського кіно, проте, після його перегляду всі охочі зможуть завітати на нічну ватру. Завершується усе це приблизно о 5.00 годині ранку – саме тоді фестивальними матимуть кілька годин для того, аби відпочити та набратися сил до наступного фестивального дня (у ніч з суботи на неділю), або ж гідно завершити Бандерштат (ніч з неділі на понеділок).
 
Також із величезним задоволенням запрошуємо бардів, Бандерштат шукає таланти. Свою згоду на виступ біля вогнища вже дало двоє співаків: Володимир Пастушок і Роман Шулик. До слова, у гостях підсумкової ватри очікуємо фронтмена гурту «Тартак» – Сашка Положинського.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 10 Серпня 2009 12:27
Настоящий Гондурас :(
Анонім Показати IP 10 Серпня 2009 18:49
між виступами і тренуваннями є різниця))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus