USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Феєричного успіху досягли ковельські веслувальники на чемпіонаті Європи

18 Липня 2016 15:36
Завершився чемпіонат Європи серед юніорів та молоді з веслування на байдарках і каное, який відбувся у болгарському Пловдиві та тривав чотири дні, по 17 липня.

Ковельську школа веслування представляли 5 спортсменів, які вибороли право захищати честь України на чемпіонаті Європи, а саме: Юрій Вандюк, Андрій Рибачок, Богдан Чабан, Назар Остапчукта Антон Кисіль.

Про це повідомили у прес-службі Ковельської міської федерації каное.

Героєм цих змагань від української команди по праву визнано Юрія Вандюка, який тричі піднявся на європейський п’єдестал та приніс дві срібні та одну золоту медаль.

Юра Вандюк
Срібний призер Юрій Вандюк


Юрій, вперше у своїй спортивній кар’єрі, став призером Європи в каное-одиночці і зразу на двох дистанціях 500 та 1000 метрів. Після результативного фінішу на 1000 метрів через 35 хвилин на Юру чекав важливий старт в дуеті зі своїм напарником Андрієм Рибачком. Як результат – в активі ковельських веслувальників додався ще один чемпіонський титул. Це шоста нагорода дуету Вандюк/Рибачок у змаганнях «каное-двійок» на молодіжних чемпіонатах світу та Європи, причому третя золота.

Юрій Вандюк та Андрій Рибачок здобули золото
Чемпіони Європи Юрій Вандюк та Андрій Рибачок


Не підвів сподівань ще один ковельчанин Богдан Чабан, якийу складі молодіжної каное-четвірки став бронзовим призером чемпіонату.

Бронзова каное-четвірка

Крім титулованих та знаних спортсменів Ковеля були і новачки, які вперше брали участь у змаганнях такого рівня: Антон Кисіль та Назар Остапчук. Назар Остапчук в каное-двійці на дистанції 500 метрів серед юніорів прийшов на фініш четвертим, а Антон Кисільу складі каное-двійки на дистанції 1000 метрівсеред юніорів показав у фінальному заїзді сьомий результат.

Ковельська міська федерація каное висловлює слова вдячності тренерам хлопців, заслуженим тренерам України Василю Прохоруку та Федору Семенюку за підготовку спортсменів, а також всім хто долучився та продовжує долучається до вирішення питань участі спортсменів у змаганнях такого високого рівня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
55 Показати IP 18 Липня 2016 16:53
молодці. так тримати!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus