USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Волинські каноїсти привезли золото та срібло з міжнародної регати

14 Жовтня 2016 15:23
«XV Львівська Міжнародна регата», у якій традиційно прийняли участь представники ковельської школи веслування, відбулася 6-9 жовтня в Наварії, що поблизу Львова.

Цьогорічна регата зібрала 219 учасників з 20 команд України та Білорусі (Мозир, Пінськ).

Учасниками змагань у трьох вікових групах (старші юнаки, юніори та молодь до 23 років) стали вже титуловані спортсмени (учасники чемпіонатів Європи та світу серед молоді та юніорів, призери етапів Кубка світу, чемпіони України та Білорусі) і звичайно новачки.

Ковельські веслувальники привезли додому 3 золотих та 3 срібних нагороди, - повідомили у Ковельській міській федерації каное.

Серед юнаків 2001-02 років народження на дистанціях 1000 та 2000 метрів в каное-одиночці найкращий результат показав Павло Борсук.

Серед юнаків 1999-2000 років народження в каное-одиночці ковельчанин Назар Остапчук прийшов першим на фініш на дистанції 200 метрів та другим на 1000 метрів.

Василина Калитюк подолала 500 та 200 метрові дистанції з другим результатом.

У ті ж терміни інші ковельські каноїсти вели боротьбу за кубок в республіці Польща (Katowice), де відбувались міжнародні змагання за участю команд Чехії, Словаччини, Польщі та України. І тут наші хлопці не підвели – у загальному заліку ковельські каноїсти вибороли ІІ загальнокомандне місце.

Богдан Чабан виборов перемогу на дистанціях 200 і 500 метрі та став беззаперечним лідером серед учасників в каное-одиночці на коротких дистанціях.

Дует каноїстів у складіПавла Семенюка та Олександра Гушинця стали двічі переможцями на дистанціях 200 та 500 метрів.

Олександр Яцюк серед своїх ровесників став кращим на дистанції 200 метрів та на дистанції 500 метрів.

Серед юнаків молодшої вікової групи Максим Мельник двічі піднявся на п’єдестал пошани на сходинку срібного призера.

Ковельська міська федерація каное дякує тренерам за підготовку спортсменів, а всім спортсменам за щиру жагу до перемоги та щоденну працю на шляху до підвищення своєї спортивної майстерності.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus