USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фіналісти нацвідбору Kalush Orchestra, у складі якого троє волинян, презентували кліп на Євробачення

8 Лютого 2022 11:44
Гурт «Kalush Orchestra», який є фіналістом нацвідбору на «Євробачення-2022», слідом за прем’єрою конкурсної пісні «Stefania» випустив й яскравий кліп на композицію.

Автором відео виступив відомий український кінорежисер Сергій Чеботаренко, володар престижних американських та європейських премій, повідомляє ТСН.

«Найголовнішим моїм завданням як режисера, так і всієї знімальної команди, було показати та передати настрої людей різних професій у сфері інтертеймінгу», – говорить Чеботаренко.

Цікаво те, що у зйомках відео могли взяти участь всі охочі шанувальники гурту Kalush та «Kalush Orchestra». А самі знімання відбулися у досить незвичній локації, яку раніше ніхто не використовував.

Пісню написали усім складом гурту. Як розповів український репер, засновник і фронтмен гурту «Kalush» та «Kalush Orchestra» Олег Псюк (Псючий Син), композицію він присвятив своїй мамі.

«Стефанія – так звати мою маму. Цю пісню присвятив їй і цю пісню ми будем представляти на «Євробаченні». Це щирий і душевний трек, в якому є український етнокод. Європа дуже кайфує від цього стилю», – поділився Олег Псюк.

Як інформує Волинь-нова, до складу гурту входять троє вихідців з Волині – Віталій Дужик, Ігор Діденчук та Тимофій Музичук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 8 Лютого 2022 14:02
Ніколи б не подумав, що вони з Волині...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus