USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Біт-бокс на сопілці у виконанні лучанина з гурту Kalush Orchestra. Архівне відео

14 Травня 2022 12:00
Віталій Дужик – лучанин, один з учасників гурту Kalush Orchestra, який представляє Україну на Євробаченні. Талановитий юнак понад десять років навчався музичному мистецтву, а ще минулого літа лучани могли бачити його в якості вуличного музиканта.

Відео, зняте 13 серпня минулого року, оприлюднив у Facebook луцький блогер Максим Благовірний.

На відео Віталій Дужик виконує біт-бокс на сопілці на вулиці Лесі Українки.

«Біт-бокс-сопілка з «Стефанії» (Калуш) у виконанні лучанина Віталіка Дужика (скромняга)! І він виступає на Eurovision Song Contest, за нього й вболіватимемо. Почув його біт минулого літа на вулиці Лесі Українки (Луцьк), не міг не включитись в етер. А вам теж замало сопілки в «Стефанії» Калуша? Тримайте!

Пригадую, тоді на вулицю Лесі Українки вибігла мешканка і його прогнала... «Пішов звідси, зара міліцію викличу, в мене дозвіл від міськради», – кричала старших років жіночка, виганяючи Віталіка з-під вікон, коли він грав на сопілці...», – пише Благовірний.
Читати ще: «Євробачення-2022»: виступ Kalush Orchestra у першому півфіналі присутні слухали стоячи

До слова, сам Віталій розповів, що на сопілці вчився грати близько десяти років: спершу у музичній школі, потім у коледжі культури і мистецтв. На момент зйомки він розказував, що вчиться в Києві на спеціальності «фольклор» в університеті Поплавського.

Читати ще: Фіналісти нацвідбору Kalush Orchestra, у складі якого троє волинян, презентували кліп на Євробачення

Нагадаємо, український гурт Kalush Orchestra з піснею «Стефанія» потрапив до гранд-фіналу пісенного конкурсу «Євробачення». Виступ відбудеться увечері 14 травня у Турині (Італія). Українці співатимуть у першій частині під номером 12.

Читати ще: Три «так»: дует у складі волинянина та його дівчини взяв участь у кастингу популярного шоу
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus