USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Фінальний ривок не допоміг «Волиньбаскету» побороти «Мавп»

21 Січня 2016 22:23
Лише наприкінці поєдинку «лицарі» почали стрімко скорочувати розрив у рахунку, видавши феноменальну кінцівку третьої чверті та скоротили відставання з 21 до 9 очок. Проте, цього не вистачило для того, аби вибороти перемогу.

Про це йдеться у повідомленні сайту ukrbasket.net.

У повторному матчі у Луцьку спареного протистояння між «Волиньбаскетом» і «Черкаськими Мавпами» гості без вагань взялися до справи. Вони відпочили, не провели перед матчем час у дорозі, то ж виглядали свіжими і зіграними. А господарі, навпаки, вже на старті чомусь знітилися: у них не пішли три очкові, захист провалювався. І у першій чверті підопічні Максима Міхельсона стрімко створили комфортний відрив 16:25. Те, на що робили ставку «лицарі» у першому матчі, не спрацьовувало. З дев’яти спроб три очкових кидків у першій чверті вони реалізували лише дві.

«Мавпи» спокійно будували свої позиційні атаки. А перший триочковий реалізували на другій хвилині другої десятихвилинки (Кобець). 21-й номер на цьому не зупинився і тричі поспіль закинув з-за дуги, психологічно зім’явши лицарів. 36:21 після перших трьох хвилин другої чверті. Трибуни від такої зухвалої активності черкащан теж принишкли. Зрештою, «Мавпи» за результативністю йшли за графіком першого матчу, а «Волиньбаскет» набирала очки важко і повільно. 35:49 після першої половини. Протягом неї мавпи були першими на підбираннях 23 рази, а «лицарі» лише 16.

Після перерви «Мавпи» продовжували діяти динамічно і злагоджено. Якщо мети не досягали кидки з-за дуги, то під щитом чатував Завадський, який підправляв м’яча у кошик. Зонний захист лицарів не спрацьовував. Коли Сизов триочковим довів перевагу до 21 пункту, Чайковський був змушений взяти тайм-аут. І тут «лицарів» мов підмінили. Вони не просто забігали, а почали стрімко скорочувати розрив у рахунку, видавши феноменальну кінцівку третьої чверті. Скоротили відставання з 21 до 9 очок. Після третьої чверті 57:68.

Трибуни прокинулися, підтримкою реагуючи на кожну вдалу дію «Волиньбаскета», але розвивати успіх у такому ж темпі суперник не дав. За дві хвилини до кінця матчу «Волиньбаскет» скоротив відставання до шести очок, боротьба сягнула апогею. Приймати обдумані рішення у вирішальний момент лицарі через брак досвіду не змогли. 84:93 у підсумку.

Після цієї перемоги Черкаські Мавпи повернулися на четверте місце у Суперлізі «Фаворит Спорт».

«Волиньбаскет-WOG» – «Черкаські Мавпи» - 84:93 (16:25, 19:24, 22:19, 27:25)

Фото: Микола Мартинюк
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Очевидец Показати IP 21 Січня 2016 22:43
1. Не с вашим уровнем играть в суперлиге. 2.Джексону,с его данными... бананы грузить.3.Замените запаренного физрука на тренера.
Дійсно вболівальникі до Очевидец Показати IP 22 Січня 2016 00:51
Приходь ми тобі все замінимо.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus