USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Фірма через суд стягнула з акціонера володимирської птахофабрики 2,6 млн

6 Січня 2022 23:00
ТОВ «Луцька Аграрна компанія» судиться із акціонером «Володимир-Волинської птахофабрики» за 25,3 млн грн.

Про це свідчать дані Єдиного реєстру судових рішень, передає УНН.

За даними реєстру, у серпні 2017 року один з акціонерів птахофабрики Олексій Коваленко взяв позику у сумі 27,8 млн грн. Через два роки, у серпні 2019 року, Коваленко здійснив часткове повернення позики у сумі 2,4 млн грн. Однак решту – 25,3 млн грн – так і не повернув.

Шляхом судових позовів «Луцькій аграрній компанії» вдалося повернути ще частину коштів. Борг Коваленка за договором позики нині становить 2,6 млн грн. І, оскільки Коваленко добровільно борг не повертав, «Луцька аграрна компанія» попросила суд накласти арешт на вказану суму, якою володіє акціонер птахофабрики.

Вивчивши матеріали справи, суд дійшов висновку накласти арешт на 2,6 млн грн. грошових коштів, що перебувають у володінні Коваленка.

Довідка

Володимир-Волинська птахофабрика належить родинам Коваленко та Добкіних ( екснардепи Михайло та Дмитро Добкіни, - ред.). Торгові марки компанії: «Чебатурочка селянська курочка», «Епікур».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus