USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

На Волині фірма нагрілася на 125 тисяч боргу

17 Липня 2014 14:16
Борг за теплопостачання з колективного підприємства «Ковельбуд» стягує «Ковельтепло». Про це інформує Під прицілом.

Ковельський міжрайонний прокурор в інтересах «Ковельтепло» звернувся до Господарського суду із позовом до КП «Ковельбуд», борг якого становить майже 125 тисяч гривень. У зв`язку з тим, що КП «Ковельбуд» з початку поточного року заборгувало за теплопостачання, зараз обидві сторони вирішують спір у суді.

Зі слів представника «Ковельбуд», після судового засідання підприємство частково сплачувало кошти, проте не в повному обсязі, бо колективне підприємство знаходиться у матеріальній скруті. Окрім того він додав, що частково здійснювали плату матеріалами власного виробництво. Тому він ініціював суд зобов’язати витребувати акти розрахунків для перевірки.

Однак представник відповідача не визнає такої суми боргу. За його приблизними розрахунками лише 1% пені за несвоєчасну сплату становить понад 35 тисяч гривень. А, згідно з умовами договору, при несплаті за тепло підприємство поставили на «лічильник». Тож, каже, його установа покладається лише на об’єктивне рішення суду.

Господарський суд Волинської області оголосив перерву у слуханні справи, оскільки прокурор на вимогу ухвали суду не надав матеріалів перевірки, а також інші потрібні для дослідження справи матеріали. До того ж на прохання відповідача, суд зобов’язав обидві сторони надати суду акти розрахунків по заборгованій сумі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus