USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Фірма з кримінальним минулим вивозитиме відходи ковельського ветсанзаводу

21 Листопада 2017 15:59
Приватне підприємство «МП Сантехмонтаж» з Нововолинська, яке влітку під час ремонту тепломережі клало старі труби, замість нових, виграло тендер на вивезення 4200 тонн решток з ковельського ветсанзаводу. За роботи фірмі заплатять 815 тисяч гривень.

Відповідно до тендерної документації, переміщення рештків території Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод» у Ковелі на підготовлений майданчик та завантаження в залізобетонні резервуари для ізоляції здійснюватиме фірма, яка стала єдиним учасником тендеру.

Обійдеться бюджету це у 815 тисяч гривень за 1 послугу. Термін виконання робіт – з 23 листопада по 10 грудня 2017 року.

Відповідно до класифікатора, ці роботи відносяться до «послуг у сфері поводження з радіоактивними, токсичними, медичними та небезпечними відходами». Хоча у фірми-переможця видами діяльності є будівництво водних споруд, монтаж водопровідних мереж, оптова торгівля, будівництво доріг та трубопроводів.

Загалом фірма має вивести 4200 тонн решток та помістити їх в залізобетонні резервуари. Проте, де саме вони знаходяться – не уточнюється.
Зауважимо, що ПП «МП Сантехмонтаж» з Нововолинська бере участь у публічних закупівлях не вперше. За півтора року фірма отримала від державних та комунальних структур 104 підряди на 50,6 мільйона гривень. Це – ремонт доріг, систем очистки води, водні мережі тощо.
Влітку 2017 року фірма стала фігурантом кримінальної справи – слідство встановило, що службові особи фірми під час ремонту тепломережі в Нововолинську використали старі труби, замість нових.

А навесні підприємство оскандалилось в Нововолинську через неякісний ремонт дороги. Тоді активісти зафіксували на відео, як працівники ПП «МП Сантехмонтаж» латали дорогу в дощ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Він Показати IP 21 Листопада 2017 16:09
А шо не ясно чиє те підприємство?????!!!!!!
Анонім Показати IP 21 Листопада 2017 20:36
які там залізобетонні резервуари? не смішіть!
каторжанин Показати IP 21 Листопада 2017 21:52
я ж казав тюрму ремонтуйте

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus