USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому ФК «Волинь» не пускає людей на стадіон

22 Травня 2014 18:00
Мешканець району Луцького підшипникового заводу Ростислав Кравцов скаржаться на футбольний клуб «Волинь», який обмежує йому доступ до стадіону «Підшипник». Міський голова Микола Романюк, своєю чергою, обіцяє предметно розібратися із клубом.

Щоправда, є одна "дрібниця" - стадіон перебуває в оренді ФК уже майже 2 роки і має всі підстави, враховуючи певні зобов'язання перед містом, встановлювати на полі свої правила.

Так, з проблемою недопуску до стадіону звернувся під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь» до луцького мера 20-го травня пан Ростислав.

Він бідкаються, що вхід у стадіон, нібито, мали відкривати з 5 ранку, натомість часто буває, що до 6-ї він закритий.

«Ми не можемо нормально спортом займатися на тому стадіоні, бо його відкривають як хочуть, не зважаючи на мешканців мікрорайону. Окрім того, там закрили боковий вхід, і пускають лише через головний. Нам було зручно ходити навпростець, там є стежка. А тепер, щоб потрапити на поле, необхідно іти через корчі й болото», - розповідає про проблему лучанин.

Як з'ясувалося, це не перша скарга на представників ФК "Волинь" з боку пана Кравцова. Більше того, у прес-службі незадоволеному чоловіку надавали відповідь. Мовляв, у клубі не хочуть іти на конфлікти із мешканцями та відкривають стадіон з 6 до 8 ранку. Окрім того, нещодавно на місці вішали оголошення, у якому закликали прийти тих, хто має бажання займатися спортом та висловити побажання, коли це варто зробити. У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини генеральний директор ТзОВ «ФК «Волинь» Євгенія Жуховицька зауважила, що опісля до керівництва прийшло декілька чоловік, яких влаштовував час з 6 до 8.

Що ж до незадоволеного лучанина, який вимагає відкривати стадіон з 5 години, то йому 16 травня відправили пояснювальний лист.

«Пане Ростиславе, маю честь повідомити Вам, що заняття у "групі Здоровя" відбуваються на стадіоні Підшипник з 6 по 8 години ранку. Підійдіть туди і запишіться. ФК «Волинь» не прагне конфліктувати чи штучно обмежувати доступ лучан до арени. Одного разу перед матчем дубля із Зорею, трапився прикрий випадок, коли охоронці забули відкрити ворота. Перепрошуємо за цей випадок у всіх мешканців ЛПЗ. Нагадаємо також, що на стадіоні ведуться роботи із розкидання добрив на стадіоні, інші роботи із догляду за травою, тому перебування сторонніх осіб на стадіоні недоцільне і небезпечне. Під час тренувань основного складу команди Волині перебування глядачів не дозволене - такою є вимога тренерів команди», - написав Ростиславу Кравцову особисто прес-аташе клубу Юрій Конкевич.

Натомість міський голова Микола Романюк прокоментував ситуацію по-своєму, він пообіцяв, що проведе «предметну мову» з ФК «Волинь», аби це непорозуміння вирішити. Щоправда, про що і на яких підставах грунтуватиметься "предметна розмова" - невідомо, бо ж зі слів гендиректора ФК "Волинь", стадіон «Підшипник» з 18 червня 2012 року перебуває в оренді клубом. Тож, виходячи з цього, керівництво клубу має усі права взагалі не допускати сторонніх на поле, однак, намагаючись іти назустріч містянам, встановило графіки, коли охочі займатися спортом можуть робити це на стадіоні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus