USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ФК «Волинь»: підсумки вісімнадцяти турів. АНАЛІЗ

7 Грудня 2013 14:32
Волинські Новини підсумували виступи «Волині» в осінній частині нинішнього сезону Прем'єр-ліги України з футболу.

На зимову перерву лучани пішли з двадцятьма очками, посідаючи в турнірній таблиці комфортне десяте місце.

Найрезультативніші – Шумахер та Мемешев

Упродовж цих вісімнадцяти турів Віталій Кварцяний задіяв двадцять п’ять виконавців. Декого з них вже немає в складі команди (Леандро, Кінаш, Бабир). Хтось поповняв лави «хрестоносців» по ходу сезону: Бабатунде,Селін, Матуку, Матей, Шіш.

У 18 матчах «Волинь» провела стільки ж голів. Забивали Шумахер (3), Мемешев (3), Бабатунде (2), Ерік (2). По разу влучними були Селін, Матей, Масло, Козьбан, Нємчанінов, Шиков , Шершун, Кінаш. Одинадцять м’ячів – на рахунку легіонерів.

Найшвидший гол лучани забили в матчі проти «Динамо». Зробив це Кінаш на другій хвилині протистояння. На цій же хвилині «хрестоносці» зуміли і пропустити в Запоріжжі від «козака» Годіна. Ще двічі волиняни пропускали в доданий арбітром час – поєдинки проти «Севастополя» й «Металіста». Найбільш пізній м’яч в «малинових» провів нападник Козьбан – у ворота «Металдона».



У «Волині» гольові передачі віддають навіть голкіпери

Тепер підрахуємо яким чином забивали «хрестоносці» та з чийого паса це робилося. Хоча деякі передачі важкувато назвати асистами. Приміром, пригадаймо гол Шикова «Карпатам»: Бабир пробив головою по воротам Підківки. Шкіряний спочатку потрапив в оборонця «левів», а тоді вже знайшов голову (руку?) македонця. Пригадаймо і трохи курйозний гол Шумахера у Севастополі – Селін не реалізував вихід віч-на-віч з воротарем. Сфера відскочила до «77» номера, який відзначився після рикошету від Федоріва.



«Снаряди» найвправніше підносить бразилець

Також можна згадати перший гол Мемешева «Шахтареві». Коментатор поєдинку повідомив, що м’яча під удар Редвану скинув Шумахер. Однак на повторі видно, що бразилець хоч за кулю і боровся, але її не зачепив. Тому гольову передачу записуємо на рахунок Нємчанінова. Подібне можна сказати про другий гол тієї гри: Мемешев забив після пострілу Шикова зі штрафного і подальшого рикошету. До асисту відносимо, якщо він був реалізований, зароблений стандарт, як от зароблений Мемешевим штрафний проти «Таврії». Отож, найкращим «диспетчером» виявився Шумахер (3). По два асисти мають Ерік, Селін, Мемешев. По одному Скоба, Бабир, Кінаш, Бабатунде, Шиков, Нємчанінов. Навіть воротар Неділько віддав одну гольову передачу: гол Козьбана донецькому «Металургу».

Чотири голи – з «другого» поверху
«Волинь» - правонога команда. На рахунку футболістів Віталія Володимировича дев’ять голів правою ногою, п’ять – лівою. Чотири м’ячі відправлялися у ворота суперників головою.

В той час, коли воротарі «хрестоносців» напропускали двадцять вісім голів. Двадцять три рази суперники «Волині» робили це ногами. П’ять разів забивали головою. На «другому» поверсі волинян перегравали Джуліано, Селезньов, Ребенок, Адійя, Гладкий. Напевно було незрозуміло, якби високі лучани дозволяли опонентам забивати головою частіше. Чотири рази (Соуза, Девіч, Карноза, Назаренко) засмучували волинян після пострілів з штрафного. Двічі з пенальті (Годін, Левандовські).

Шиков зіграв найдовше

Загалом, Віталій Кварцяний побачив у дії трьох голкіперів. Найбільше хвилин на полі відіграв Неділько (1260). Найменше – Кичак (130). В Літовченка за плечима 230 хвилин. З польових виконавців найдовше на смарагдовому килимі провів Шиков (1419 хвилин). Найменше часу відбігав Карасюк (25 хвилин). Рівно на шістдесят секунд більш до свого активу записав Приндета.

Найжорсткіші Масло та Шершун

Лучани – найбрутальніша команда УПЛ. Її гравці наколекціонували аж 50 жовтих та п’ять червоних карток.

"Гірчичників" нараховується більше, але, як відомо, дві жовтих за гру розцінюється як одна червона. З поля вилучалися Мемешев, Сімінін, Кінаш, Шумахер, Парцванія. Дивує агресивна поведінка на полі бразильця Селіна. За 225 проведених на полі хвилин нападник зіграв наче Патрік Вієйра або ж Рой Кін в їхні «врожайні» роки: три жовтих картки! По шість карток кольору золота в Шершуна та Масла. П’ять таких «подарунків» від арбітра має Шиков.



«Волинь» в сезоні 2013-2014:

1 тур

«Динамо» – «Волинь» – 1:1 (Мбокані, 28 – Кінаш, 2). Вилучення: Мемешев («В», 90+1)

2 тур

«Волинь» – «Таврія» – 1:0 (Ерік, 43)

3 тур

«Металург» З – «Волинь» – 3:0 (Годін, 2, Штурко, 29, Рудика, 39). Вилучення: Сімінін («В», 30)

4 тур

«Волинь» – «Дніпро» – 1:3 (Шумахер, 29 – Джуліано, 38, Селезньов, 74, 75). Вилучення: Кінаш («В», 65)

5 тур

«Металіст» – «Волинь» – 4:0 (Девіч, 26, 66, Соуза, 29, Бланко, 90+3). Вилучення: Едмар («М», 36)

6 тур

«Волинь» – «Карпати» – 1:1 (Шиков, 56 – Гладкий, 85)

7 тур

«Ворскла» – «Волинь» – 3:3 (Ребенок, 6, Кривошеєнко, 10, Чеснаков, 88 – Шершун, 12, Шумахер, 42, Масло, 50)

8 тур

«Волинь» – «Металург» Д – 1:0 (Козьбан, 86)

9 тур

«Арсенал» – «Волинь» – 2:1 (Кравець, 52, Адійя, 53 – Бабатунде, 36)

10 тур

«Волинь» – «Іллічівець» – 1:0 (Бабатунде, 13). Вилучення: Шумахер («В», 88)

11 тур

«Зоря» – «Волинь» – 2:0 (Болі, 72, 80)

12 тур

«Чорноморець» – «Волинь» – 0:0

13 тур

«Волинь» – «Говерла» – 0:1 (Савіч, 82)

14 тур

«Севастополь» – «Волинь» – 2:1 (Левандовські, 58 (пен), Карноза (90+4) – Шумахер, 9)

15 тур

«Волинь» – «Шахтар» – 2:0 (Мемешев, 25, 69)

16 тур

«Волинь» – «Динамо» – 1:4 (Нємчанінов, 26 – Безус, 22, Ярмоленко, 36, 70, Ідейє, 66). На 7 хв. Гусєв («Д») не реалізував пенальті

17 тур

«Таврія» – «Волинь» – 2:2 (Назаренко, 60, Гомес, 90 – Мемешев, 11, Матей, 45). На 38 і 82 хвилинах Матей та Ерік («Волинь») не реалізували пенальті. Вилучення: Любічіч («Т», 65), Парцванія («В», 70)

18 тур

«Волинь» – «Металург» З – 2:0 (Ерік, 19, Селін, 51)

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus