USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

ФК «Волинь» покинув півзахисник В’ячеслав Шарпар

23 Січня 2016 14:50
В'ячеслав Шарпар вже не є гравцем луцької «Волині». Про це пише Sportarena.

Так, футболіст розірвав контракт з клубом.

«Про причини поки говорити не буду», – прокоментував він.

Інший футболіст «Волині», який не захотів розкривати свого прізвища, розповів, що поки команду покинув тільки Шарпар – решта на місці.

Шарпар зіграв у цьому сезоні за Волинь у дев'яти матчах і забив п'ять м'ячів, віддав одну гольову передачу і заробив три жовті картки.

Як пише «Таблоїд Волині», В'ячеслав може продовжити кар'єру в одному з казахських клубів. Очікується, що 28-річний півзахисник підпише контракт з новим роботодавцем найближчим часом.

Варто відзначити, що в нинішньому сезоні «осінь-весна» Шарпар заграний вже за два клуби – «Шериф» і «Волинь», тому до літа він може перейти тільки в чемпіонат, який проводиться за системою «весна-осінь». Казахстан – саме з таких.

Раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло про те, що Дисциплінарний комітет ФІФА позбавив ФК «Волинь» 12 очок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ку Показати IP 23 Січня 2016 15:37
Напевно гроші не платили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus