USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ФК «Волинь» гратиме у Ковелі?

17 Липня 2008 17:10

Керівник відділу маркетингу ФК «Волинь» Микола Гаврилюк сказав, що команда, «можливо, переїде грати у Ковель», оскільки луцький стадіон «Авангард» не пристосований до проведення змагань. Про це стало відомо під час прямого ефіру на Волинському телебаченні у програмі «Точка зору», – 16 липня повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Микола Гаврилюк зауважив, що наразі «Авангард» не готовий до проведення Чемпіонату України із футболу серед команд 1-ї ліги, який розпочнеться для ФК «Волинь» у неділю. На стадіоні «немає газу і води», – зазначив він. Така ситуація, за словами пана Гаврилюка, склалась через те, що «Авангард» «фактично став заручником ситуації».
 
За словами деяких учасників телепрограми, «Феміда-Інтер», яка повинна фінансувати команду, не робить цього, бо воює з міськрадою, а більше виділяти кошти нікому. Микола Гаврилюк висловив думку, що, можливо, ФК «Волинь» проводитиме змагання у Ковелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus