USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.50
  • PLN 9.71 9.93

«Волинь» переглядає потенційних новачків у Щасливому

25 Січня 2018 09:12
На Київщині команда Віктора Богатиря відіграла чотири спаринги, а до 27 січня працюватиме у тренувальному режимі. Про це повідомляє клубна прес-служба лучан.

Нагадаємо, на селекційний збір до Щасливого «Волинь» вирушила ще 20 січня. З тих пір команда відіграла чотири спаринги, у яких тренерський штаб на чолі з Віктором Богатирем мав змогу переглянути можливості та фізичні кондиції 17 потенційних новачків клубу.

У першому товариському матчі «Волинь» поступилась «Колосу U-19» з рахунком 1:2. Наступного дня команда відіграла одразу два спаринги у першому з них переграла суперників з ДЮСШ «Атлет» (3:0), а у другому поступилась опонентам із «Сум» - 1:3. У завершальній грі 23 січня «волиняни» зіграли унічию з молодіжною командою київського «Динамо» - 1:1.

Як розповів головний тренер ФК «Волинь» Віктор Богатир, під час цих спарингів тренерський штаб орієнтувався не на результати, а на саме на перегляд потенційного кадрового підсилення команди. «Деякі гравці нам сподобалися, тому зараз керівництво клубу вестиме перемовини щодо укладення контрактів з ними. У останньому спарингу ми також подивилися на нашу луцьку молодь – Ляшенка, Марушку, Тракало та інших. Тепер до 27 січня будемо лише тренуватися. Сподіваюся, що після зборів матимемо повноцінний кістяк команди, яка поїде на наступний збір до Туреччини», - додав наставник «червоно-білих».

Уже цієї суботи «Волинь» повернеться до Луцька, а у гравців буде декілька вихідних. Після цього команда вирушатиме на наступні збори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus