USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

«Фокус» із паливним баком не вдався. ФОТО

25 Лютого 2013 14:30
Пістолет «Dessert Eagle» та 1000 набоїв намагався провезти в Україну в паливному баці росіянин.

Про це повідомили у відділі з питань взаємодії зі ЗМІ Держприкордонслужби.

Пістолет марки «Dessert Eagle» та 1000 набоїв до нього виявили в пункті пропуску для міжнародного сполучення «Ягодин», що на Волині. Прикордонники натрапили на знахідку в ході посиленої перевірки автомобілів на предмет облаштування схованок та виявлення заборонених предметів.



Пістолет та набої віз громадянин Росії, який в’їжджав з Польщі на автомобілі Volkswagen Golf з австрійськими номерними знаками. Для проходження оформлення зловмисник обрав смугу «зелений коридор», але прикордонники вирішили ретельніше оглянути транспортний засіб 40-річного водія.



До спільного прикордонно-митного огляду залучили також службового собаку, натренованого на пошук зброї. Зброю у паливному баку виявили лише за допомогою ендоскопа. Про знахідку відразу повідомили співробітників СБУ.



Загалом з бака дістали 5 пластмасових банок з 1000 набоями 45 калібру та пістолет «Dessert Eagle», які були загорнуті в поліетилен.


Наразі зброю й боєприпаси вилучили. Встановлюються всі обставини правопорушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Читач Показати IP 25 Лютого 2013 17:46
Редакція - «Desert Eagle», а не «Dessert Eagle»!!! Цей ствол не використовує набої 45 калібру, у нього в лінійці є 44 калібр.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus