USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Фонд Навального опублікував відео розслідування у Томську, яке відзняли до його отруєння

4 Вересня 2020 13:13
Російський фонд боротьби з корупцією (ФБК) опублікував 30-хвилинний фільм-розслідування Олексія Навального про схеми томських депутатів з «Єдиної Росії».

Зі слів Навального, практично усіма комунікаціями в місті керує сім’я лідера томського відділення «Єдиної Росії» Володимира Резнікова, пише УНІАН.

«Користуєтеся інтернетом? Один із найбільших провайдерів належить Резнікову. Камери відеонагляду? Їх встановлює фірма Резнікова. Є ще перукарні, готель і навіть бутельована вода «Юнона» в магазині – її теж робить і продає родина Резнікових. Томське виробництво горілки – і воно належить Резніковим», – йдеться у матеріалі.

Крім того, у розслідуванні згадують й інших депутатів партії Путіна, які відхопили собі шматочок влади, користуючись службовим становищем, а також колишній генпрокурор РФ Артем Чайка.
«Депутати-єдинороси володіють усією міською інфраструктурою і беруть гроші з кожного жителя. На ці гроші вони обираються й стають депутатами. У ролі депутатів вже підвищують тарифи, і люди їм платять більше. І на отримані гроші депутати знову обираються, щоб повторити коло знову», – підсумовують автори розслідування.

Як повідомлялося, Навальний прямував до Москви з Томська авіарейсом компанії S7. Раптово в повітрі йому стало погано. Літак терміново запросив посадку в аеропорту Омська і для нього екстрено звільнили смугу. Пізніше стало відомо, що російський опозиціонер у комі, його отруїли психодислептиком. Це підтвердили німецькі лікарі. Згодом представник Кабінету міністрів Німеччини Штеффан Зайберт заявив, що Навального отруїли бойовою речовиною з групи «Новічок».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 4 Вересня 2020 13:53
Когда становишься навальным надо уже понимать, попадаешь в зону риска и в конце можешь оказаться сакральной жертвой принесенной во благо западного цивилизованного мира, амеры завалили 3 небоскреба пентагон, чтобы только обосновать войну в ираке, а тут какой то навальный, немцов, копейки в размене.
Оксана до Анонім Показати IP 4 Вересня 2020 14:23
Не міряйте все фсб-лінійками.
Марина до Оксана Показати IP 4 Вересня 2020 17:32
А йому інших не видають
777 до Марина Показати IP 5 Вересня 2020 08:28
на кухню,куры,борщ варить,раскудахтались тут.
Анонім до Оксана Показати IP 4 Вересня 2020 17:45
Новичок - слишком гуманный,но очень вонючий газ! Все,кого им травили остаются живы, но неистовая вонь потом стоит ещё долго...
!!! до Анонім Показати IP 5 Вересня 2020 15:48
И вам того же, - отведать новичка или его аналога, тогда по другому запоете.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus