USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Фонд Ігоря Палиці розширив діяльність і змінює назву

8 Грудня 2015 14:44
Фонд «Новий Луцьк» розширює свою діяльність і змінює назву. Так, в райцентрах області вже відкрилося чотири приймальні Фонду, а незабаром вони функціонуватимуть у всіх райцентрах Волині. Крім того, з 1 січня 2016 року Фонд «Новий Луцьк» змінить назву на «Тільки разом».

Про це повідомили у прес-службі Фонду.

Зокрема, представництва Фонду вже два місяці працюють у Ківерцівському, Маневицькому, Камінь-Каширському та Любешівському районах. Вони здійснюють діяльність за принципом роботи Офісів розвитку кварталу у Луцьку, утім в розрізі районів. Фактично, їхні працівники виконують завдання органів місцевого самоврядування: збирають інформацію про здебільшого комунальні проблеми, які найбільше турбують місцевих мешканців, надають рекомендації, як правильно вчинити, самі долучаються до їхнього вирішення, шукають шляхи реалізації тих чи тих ініціатив, які спрямовані на розвиток району.

Діяльність таких приймалень у райцентрах області – це, кажуть в організації, крок до розширення роботи Фонду «Новий Луцьк». На четвертому році його існування прийняли рішення відкрити представництва по всій області. Крім того, Фонд з 1 січня 2016 року змінює назву на «Тільки разом».

До слова, аналогічний фонд діє в Одесі, засновником якого теж є Ігор Палиця.

Відкриття приймалень у районах – це не політичний проект, запевняють у Фонді. Навпаки, вони вже є майданчиком для співпраці депутатів місцевих рад із мешканцями.

Так, днями голова правління Фонду Олександр Товстенюк ознайомився з роботою представництв у районах. Зокрема, приймальні розташовані за такими адресами: у селищі Маневичі – по проспекту Волі, 7; Любешові – на вулиці Незалежності, 79; у Камені-Каширському – на вулиці Торгова, 10/1; у Ківерцях – на вулиці Паркова, 13 «а».
Сюди з перших днів роботи звертаються мешканці із проханнями про допомогу та сприяння у втіленні ініціатив. Зареєструвати звернення, подати заявку та отримати необхідну консультацію у приймальнях Фонду можна з понеділка по п’ятницю, з 9:00 до 18:00.

Наприклад, зі слів секретаря представництва Фонду у Маневицькому районі Аліни Вакулік, в офісі щодня реєструють близько 6 звернень. Зазвичай вони стосуються особистих питань, хоча є й колективні, з якими приходять батьки учнів шкіл та вихованців ДНЗ.

Як йдеться у повідомленні Фонду, вже найближчим часом для мешканців районів планують провести тематичні навчальні семінари, на яких ознайомлять жителів із їхніми можливостями, перевагами самоврядування та шляхами залучення додаткових джерел фінансування, зокрема до бюджету навчальних закладів. Така практика активно діє на території Луцька і вже має перші успішні результати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Дивно.. Показати IP 8 Грудня 2015 14:56
Якось цікаво получається, фонди створені по тих районах, які входять в 23тій округ, по якому вільне місце в Верховну раду. Співпадіння? Не політ проект? НЕДУМАЮ.
Лучанин до Дивно.. Показати IP 8 Грудня 2015 15:37
пічалька
сельдерей Показати IP 8 Грудня 2015 15:23
Ну ну...
XXX Показати IP 8 Грудня 2015 15:35
Та будуть зараз купувати все і усіх перед виборами
любешівець Показати IP 8 Грудня 2015 15:55
Фоед робить реально хороші справи. Але ось у Любешові очолює представництво людина, яка повністю стовідсотково знищцє імідж фонду. Керівниуи, ірахуйте це і до вас потягнуться люди...
:) Показати IP 8 Грудня 2015 16:00
за Товстенюком ходить Телефононосець? ))))))
Олекса Вільний Показати IP 8 Грудня 2015 16:03
Думаю скоро наша область буде в рейтингу областей серед перших, і добре що фонд не обмежився містом бо допомога і підтримка потрібна усім, а не лише лучанам.
майдан до Олекса Вільний Показати IP 8 Грудня 2015 16:50
Лікуйся...
стиліст Показати IP 8 Грудня 2015 16:46
Нова куртка в Саши, нарешті ))
Правда Показати IP 8 Грудня 2015 17:28
Якщо вони будуть так постійно щось робити тоді їм низький уклін
ГІсть Показати IP 8 Грудня 2015 17:29
на мою думку, не має різниці чи це 23 округ (можливо і мітить на місце Ігоря Мироновича), а якщо пройде хтось інший? чи не те саме вони будуть робити...крали і будуть красти...потрібно зробити перезагрузку всієї системи...бо голосуємо за нових - з тих же старих... Інша думка - А чому б і не допомогти жителям даних районів? Є в селах нагальні проблеми - це проблеми дитячих садків, шкіл, доріг тощо. Я думаю, що за кожний кілометр дороги в населених пунктах, населення буде дуже вдячне. або за добудування шкіл. Жителі с. Башлики були б дуже вдячні, якщо б влада звернула б увагу на проблему школи.
ВиБОРЕЦЬ Показати IP 8 Грудня 2015 17:30
мабуть скоро вибори будуть у 23 ВО, а там і дехто хоче виплисти на полішуках до ВРУ...
? Показати IP 8 Грудня 2015 19:47
зараз маслом змажуть, а Що буде через 2 роки.................
васька Показати IP 8 Грудня 2015 20:04
приставочку "благодійний" теж приберуть?
ВОВК Показати IP 8 Грудня 2015 20:47
полішуки то сила
Волинянка Показати IP 8 Грудня 2015 21:28
Нє.Давайте голосуйте за сопливого єремєєвського синулю.ото вже накидає законодавчих ініціатив.Розбаловане,безтолков.Ото депутат ВРУ!!!
Тарас Чурило Показати IP 8 Грудня 2015 22:13
Логічно. Це один фонд який працює постійно, не лише під вибори

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus