USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Фонд Ігоря Палиці подарував пальне луцькому медзакладу. ФОТО

12 Вересня 2013 14:01
Представники «Фонду Ігоря Палиці – Новий Луцьк» передали 1400 літрів пального Луцькому центру первинної медико-санітарної допомоги № 1.

Головний лікар Центру Лідія Кривдік розповідає, що коштів на придбання пального практично немає. А на балансі у них перебуває кілька машин.

«З 1 жовтня до нас переходить машина невідкладної допомоги. Нам передали машину з дитячої лікарні. Тож матимемо з жовтня п’ять автомобілів (нині - чотири, - ВН). У місяць потрібно близько 400 літрів бензину на виїзди за викликами хворих. Скоро буде загострення сезонних хвороб – грипу, вірусних інфекцій, а мікрорайон дуже великий і не завжди лікар може дістатися міським транспортом», - розповідає головний лікар установи.

Комунальний заклад «Луцький центр ПМСД № 1» діє в місті з 1 липня цього року. П’ять підпорядкованих амбулаторій надають первинну медичну допомогу мешканцям районів ДПЗ, Вересневого, Вишкова, Кічкарівки, вулиці Львівської. Центр обслуговує 62 000 дорослих і дітей. Іноді автомобілі центру допомагають навіть доправити хворих на госпіталізацію.

«Одна з наших проблем – це бензин, яку ми вирішили завдяки Ігорю Палиці. Передайте йому велике спасибі від нас, що він так людям допомагає. До нас приходять люди за довідками на лікування, кажуть їм фонд Ігоря Петровича допомагає ліками. Добре, що в наш час є такі благодійники, які можуть так допомогти», - зазначає Лідія Кривдік.

Головний лікар закладу зазначила, що пальне розподілятимуть між авто за потребою. За словами керівника Центру найбільше бензину буде виділено невідкладній допомозі і на авто, яке обслуговує дільницю, де велика кількість дітей.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Порада Показати IP 12 Вересня 2013 14:33
Головний лікар, ставте на швидкі моніторинг витрат пального, і буде не 400л, а 200 розходу. Водії мутять, як пити дати, факт 100%
лучани до Порада Показати IP 12 Вересня 2013 14:40
Водії позвільняються,бо на зарплату 1000 грн не проживеш.
лучани Показати IP 12 Вересня 2013 14:39
Цікаво,що будуть робити ,якщо це пальне закінчиться ?
Надежда Показати IP 12 Вересня 2013 15:14
Дуже гарна поліклініка, лікарі гарні особливо Н. Пташкіна, О.Ф.Колесникова, обслуговують чуйно ,ремонт чудовий, денний стаціонар діє, лаборант є,де можна здати аналізи ,за що ми й жителі ДПЗ щиро дякуємо.Тому, що діставатися до полікліки № 3- це був просто жах.А за цим всім стоїть завідуюча Лідія Кривдік.
свідок Показати IP 15 Вересня 2013 15:36
ага на потреби.....хай вона порахуе скільки витрачае пального коли кожногодня службова машина возить на роботу з роботи і поделах!!!!!!корупція!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus