USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Lutsk Food Fest 2017: перший день. ФОТОРЕПОРТАЖ

6 Травня 2017 19:00
Перший день Lutsk Food Fest, який стартував 6 травня, потішив не тільки різноманітністю смаколиків, а й напрочуд сонячною та теплою погодою.

Так, лучани на фестивалі вуличної їжі не сумували: насолоджувалися стравами та напоями, брали участь у конкурсах, підтанцьовували під запальну музику від ді-джеїв, робили знімки на пам'ять та невгамовно спілкувалися між собою.

Чимало розваг було і для дітей.

До слова, триватиме фестиваль їжі у Луцьку два дні - 6 і 7 травня
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
*** Показати IP 6 Травня 2017 19:49
Добре, що ціни показали, не піду туди.
муха Показати IP 6 Травня 2017 20:26
Млін і ці люди кричать про антисанітарію коли люди продають щось з землі.... а тут ПИЛЬ, МУХИ, ЧХАЮТЬ .... і все Круто бо це ж ФАСТФУД!!!!!....
Гость города Показати IP 6 Травня 2017 21:11
Да, на празднике, действительно, было весело. Все такие нарядные и веселые, немного растерянные... Цены высоковаты, но все же хотят заработать. Больше всего поразило то, что для того чтобы потратить свои деньги на всяческие явства, нужно еще заплатить за вход 30 грн. По-моему это явный перебор...., но все хотят заработать...
Гость города до Гость города Показати IP 7 Травня 2017 10:06
А шашлык был подгоревший.
Олег Показати IP 6 Травня 2017 22:47
Стави від Дмитрука в цьому році повне розчарування. Пафосні назви типу баварські ковбаски під восьміного-бананово-карамельним соусом з соком лимону і т.п. 70грн за жарений банан який залитий зеленою жижою і 50гр ковбаси. Добре що на Фесті був достатній вибір. Голодним не залишився )) Фуд Фест з кожним роком стає все цікавішим.
жековець Показати IP 6 Травня 2017 22:54
Відключити воду і світло! ))))
всім не йти Показати IP 6 Травня 2017 23:02
Якби всі забойкотувати цей жлобсько-єврейський фест! Йому прийшов кінець! Нема відвідувачів - нема бабла! Як ще підприємці на такий розводняк ведуться? Хочете смачно порати виберіть приміщення покручє, при чому тут Луцький замок?
Лучанка до всім не йти Показати IP 7 Травня 2017 09:11
А на мою думку ми маємо подякувати, що нарешті до нашого замку привернули увагу і тепер сюди приїздять не лише туристи, а й лучани (навіть якщо лише на фест). Чудова атмосфера і більш кращого місця для фестивалю в Луцьку годі й шукати!
краєзнавець до Лучанка Показати IP 7 Травня 2017 10:14
Тільки одне НО - навколо замку що? Спочатку треба порядок навести і подібне оганізовувати навколо замку, а не в середині! Ну і з цінами треба мати здоровий глузд! Це перш за все має бути реклама ТМ, де ціна має бути низькою, щоб відвідувачів заманити у заклад, або до придбання продукту, а вони як завжди "як у нас" - за пару днів хочуть збагатитись :) Ніде в світі так подібні шоу не проводять, коли вже навчитесь?!
Таня Показати IP 7 Травня 2017 14:33
Так. Ця акція не для замку. Хай замок буде культурним центром. В тому році історичну реконструкцію робили чомусь поза межами замку. а фуд-фест - всередині, навіщо? Певно хтось з луцьких можновладців має тут бізнес-інтереси, певно той хто в тому році організовував Ніч у замку за новими цінами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus